«Jeg begynte å blogge om hjemmelivet da Daniel ble født»

Mona Larsen skriver mye på bloggen sin om sønnen Daniel - og litt om interiør og hobbyprosjekter.

Les også:

«Jeg liker godt å gjøre husarbeid og er ganske nøye med å ha det ryddig i huset – men vasking er ingen favorittsyssel. Egentlig kan jeg godt tenke meg å ha vaskehjelp. Det er stort sett mannen min som lager middag, og den ordningen passer oss begge helt ypperlig.

Jeg begynte å blogge om hjemmelivet da Daniel ble født for to år siden, for vi har farmor og mye familie i Vadsø som gjerne vil ta del i hverdagen vår sørpå. Mannen min leser som regel bloggen, og jeg spør ham hvis det er noe jeg skriver som jeg er i tvil om.

Stort sett får jeg bare positiv respons på bloggen min, men jeg passer på ikke å skrive noe om Daniel som han kan bli flau over å lese når han blir eldre, og heller ikke om store problemer i livet. Men jeg kan gjerne spørre mine bloggvenninner om råd hvis det er noe jeg lurer på. Vi har nettopp flyttet, og jeg er gravid og har byttet jobb og er litt spent på hvordan det vil gå med ny jobb. Så det er ekstra mye nytt i hverdagen akkurat nå, og dermed også enda mer å blogge om.

Jeg liker godt husarbeid og å ha det ryddig i huset, men vasking er ingen favorittsyssel

Egentlig vil jeg bare vise det fine med det vanlige hverdagslivet med barn, familie og venner. Nesten som en dagbok jeg deler med venninner. Vi gir hverandre tips om barnebursdager, oppussing og steder å besøke – og vil vise at vanlige hverdager ikke bare er stress og mas, men kan gi mye glede og påfyll.

Jeg tror en del som ikke blogger selv og ikke er inne i «bloggverdenen» har en del fordommer, og lurer på hvordan jeg får tid til det. Men jeg blogger som regel foran TV-en om kvelden, og jeg tipper at de fleste bruker mye mer tid på TV-titting enn jeg bruker til blogging.»