Norge

27-åring blir begjært fengslet etter dødsfall i Sarpsborg

Den 27 år gamle mannen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død i Sarpsborg, fremstilles for fengsling lørdag, ifølge lokale medier.

Den 27 år gamle mannen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død i Sarpsborg, fremstilles for fengsling lørdag. Jenta ble funnet død på dette hotellet. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

  • NTB

Politiet hadde fredag ettermiddag ifølge Sarpsborg Arbeiderblad fortsatt ikke fått den foreløpige obduksjonsrapporten. Uavhengig av den, vil politiet begjære den siktede fengslet.

– Det er en 15 år gammel jente som opprinnelig ikke er fra Sarpsborg, men som har hatt lokal tilhørighet her i det siste, sier etterforskningsleder Kai Andersen i Øst politidistrikt til NRK.

Mannen, som ble pågrepet torsdag ettermiddag, er siktet for å ha hensatt jenta i en hjelpeløs tilstand. Han er godt kjent av politiet fra tidligere.

Ifølge politiet kjente mannen og den avdøde jenta hverandre.

Politiet fik melding i 14.30-tiden torsdag om funn av en død person på Hotel 1016 Olav Digre i sentrum av Sarpsborg. 27-åringen ble pågrepet kort tid etter.

Les også

  1. Politiet avventer resultatet av obduksjon etter mistenkelig dødsfall i Sarpsborg