En person alvorlig skadet i MC-ulykke i Telemark

Politiet ønsker å komme i kontakt med flere vitner som skal ha sett en mann kjøre inn i autorvernet ved Sauherad i Telemark på en uregistrert crosser torsdag.

Nødetatene ble kalt til stedet etter klokka 20 torsdag kveld etter meldinger om motorsykkelulykken på fylkesvei 360 ved Akkerhaugen i Sauherad. Det viste seg å være en eneulykke. En mann i 20-åra som hadde kjørt av veien og truffet autovernet og, ifølge politiet, fått alvorlige skader.

– Da vi kom til stedet var han i ferd med å bli fraktet til sykehus i luftambulanse. Det var ikke flere involvert, men vi har allerede vært i kontakt med flere vitner til ulykken, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud til NTB.

Både politiet og ulykkesgruppa til Statens vegvesen har gjort undersøkelser på stedet. Mannen er fløyet til Skien sykehus, og tilstanden er foreløpig ikke kjent.

– Politiet ønsker å komme i kontakt med flere vitner som har sett kjøringen. Han kjørte en uregistrert crosser som egentlig kun skal kjøres på lukket bane. Det som er igjen av den er tauet inn for undersøkelser. Crosseren er sort av farge, har ekstra bredt styre, sølvfarget potte og «monster»-klistremerker på siden, opplyser politiet.