Norge

Nytt norsk Singstar-spill - bare på norsk

Sony fikk en del pepper for det forrige norske Singstar-spillet. I dag presenterte spillgiganten den nye versjonen i et telt på Quart-festivalen. Aftenposten prøvde det først.

Aftenpostens spillanmelder Tore Sand rocker til nye norske Singstar.
  • Tore Sand

Karaokespillene Singstar til PlayStation 2 har solgt utrolige 300 000 eksemplarer i Norge. Syngeglade nordmenn

Dette er faktisk er 7 % av det totale antallet solgte Singstar-spill i verden, og hvis man måler dette i forhold til folketall, er det nesten litt underlig hvor glade nordmenn har blitt i å synge og få poeng i forhold til hvor bra de synger. Så da Sony skulle lage fire nye europeiske fullokaliserte versjoner, falt valget på England, Tyskland, Spania og Norge. 20 låter

Grunnen til at det forrige norske Singstar-spillet hadde med en del heller merkelige "hits", var nok at platebransjen ikke er så lett å samarbeide med når det gjelder rettigheter. Derfor har Sony satset helt annerledes denne gangen. Isteden for å ha 30 låter med 30 forskjellige artister, noe som medfører et mareritt av logistikk, har man heller satset på å få flere låter av en håndfull artister, nærmere bestemt de Lillos, Jahn Teigen, Postgirobygget, Trang Fødsel, CC Cowboys og D.D.E. Tilsammen er det 20 låter i "Singstar norsk på norsk". Du vil kanskje umiddelbart ønske deg mer variasjon i artistutvalget, men etter å ha prøvd "Singstar norsk på norsk" en stund, er det stor fare for at du glemmer dette. Selv om låtene du får servert normalt ikke er din type musikk, kommer du til å ha det vanvittig moro. Trikset er at alle låtene er eksepsjonelt morsomme å synge, selv om de ikke nødvendigvis er så hippe. Bare tenk deg å få synge "Rompa mi" med D.D.E. Det er helt kostelig, og en sikker vinner på fest. "Singstar norsk på norsk" er det sjuende spillet i Singstar-serien og lanseres 13. september, eksklusivt til PlayStation 2.

Nytt norsk singstar er på vei.
Snart kan du få underholde på vorspielet med Rumpa mi av DDE.