Norge

Fire mistenkt for vold etter knivstikking

Alle fire involverte i knivstikkingen i Kvinesdal natt til søndag er mistenkt for vold. To menn er på sykehus med moderate skader og en er pågrepet.

  • NTB

Bakgrunnen for dette er at tre personer skal ha oppsøkt gjerningspersonen i hans leilighet, og så har det vært en uoverensstemmelse, forteller jourhavende jurist ved Agder politidistrikt, Cecilie Pedersen Hille til VG.

Mannen som ble pågrepet og nå er siktet for knivstikking, er i 50-årene. De tre andre er tidlig i 20-årene eller i slutten av tenårene, forteller Hille. Én av dem er en kvinne. Gjerningspersonen, personen som kom unna uten knivskader og et vitne er avhørt.

To menn ble fløyet til sykehuset i Stavanger med moderate skader etter en knivstikking i Kvinesdal i Vest-Agder natt til søndag. Politiet fikk melding fra AMK om hendelsen, som fant sted i en bolig i Kvinesdal sentrum, litt etter klokken 2.30.

Akuttmottaket på Sørlandet sykehus opplyser på Twitter at to menn ankom sykehuset klokken 2.30 med moderate skader.

De ble deretter fløyet til Stavanger universitetssjukehus.

Til NRK opplyser operasjonslederen at de tre involverte er kjenninger av politiet.

Det jobbes videre på stedet med taktisk og teknisk etterforskning. Ytterligere informasjon blir gitt av lokalt politi omkring klokken 10 søndag, heter det i en Twitter-melding fra politiet.

Les mer om

  1. Kvinesdal
  2. Vest-Agder
  3. Sørlandet sykehus