Norge

Kvinne som ble knivstukket i Oslo er utenfor livsfare

Kvinnen som ble kritisk skadd da hun ble knivstukket på Tøyen i Oslo onsdag, er utenfor livsfare. En kvinne og en mann er pågrepet.

Politiet utenfor bygården i Tøyengata der en kvinne ble knivstukket onsdag kveld.
  • NTB

Politiet fikk melding om hendelsen via AMK klokken 20.46 onsdag kveld.

– Kvinnen er knivstukket flere ganger, og det var mye blod i oppgangen, opplyste operasjonsleder Christian Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB. Hun ble betegnet som kritisk skadd.

Operasjonslederen opplyser at de raskt fikk kontroll på den mistenkte kvinnen etter at de kom til stedet. Klokken 22.10 opplyste politiet at ytterligere en person var pågrepet.

– Det er en mann i 30-årene. Kvinnen som er pågrepet er i 20-årene sier operasjonslederen.

Litt før klokken 2 natt til torsdag opplyser vaktleder Roger Hjertø ved Krimvakta at den 28 år gamle kvinnen er utenfor livsfare.

– Behandlingen har vært vellykket så langt, men hun ligger i respirator, så vi får ikke avhørt henne før tidligst torsdag, sier han til NTB.

Det er ikke avklart om knivstikkingen skjedde inne i en leilighet eller utenfor.

– Det var mye blod i oppgangen, sier Engeseth.

– Teknikerne jobber fortsatt på stedet, i tillegg jobber vi gjennom natten med blant annet å skrive ut vitneavhør. Hverken kvinnen som ble stukket eller de to pågrepne er avhørt ennå, så vi er ikke kommet noe nærmere kjernen i det som har skjedd, forklarer Hjertø. Det er heller ikke kjent hva slags relasjon det er mellom de tre involverte i saken.

En kvinne ble knivstukket og kritisk skadd på Tøyen i Oslo onsdag kveld.

Les mer om

  1. Politiet
  2. Oslo