Norge

Politiet frigir navn på brannmann som døde i utforkjøring i Kvinesdal

Det var brannmannen Frank Oddvar Thoresen (59) som omkom da en brannbil kjørte av veien i Kvinesdal i Vest-Agder søndag.

Det var brannmannen Frank Oddvar Thoresen (59) som omkom da at en brannbil i utrykning krasjet ved Omdal i Kvinesdal kommune søndag. Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

 • NTB

– I samråd med de pårørende frigir politiet nå navnet på brannmannen som omkom. Det var Frank Oddvar Thoresen (59), bosatt i Kvinesdal, som mistet livet i ulykken, opplyser Agder politidistrikt.

Totalt fem personer var involvert i ulykken, som skjedde på Vesterdalsvegen på fylkesvei 465 tidlig søndag ettermiddag. To personer ble kjørt til sykehus med lettere skader.

Brannsjef Jon Inge Aasen ved Åmot brannstasjon bekreftet overfor VG at brannmannskapene som havnet i ulykken, selv var på et mulig livreddende oppdrag.

– Dette er en moderne og bare to år gammel brannbil, som er godt utstyrt. Meldingen som kom inn, handlet om trafikkulykke med traktorvelt og fastklemte personer. De kjørte for å redde liv, sa han til avisen.

Krimteknikere fra politiet jobbet på ulykkesstedet sammen med Havarikommisjonen og ulykkesgruppen hos Statens vegvesen. Ingen andre kjøretøy var involvert i ulykken.

Ifølge Fædrelandsvennen var det to personer i traktoren som veltet på Vesterdalsvegen på fylkesvei 465 i Kvinesdal, men begge slapp uskadd fra ulykken, opplyste politiet.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Relevante artikler

 1. NORGE

  En mann omkom etter at brannbil kjørte av veien i Kvinesdal

 2. NORGE

  Kjørte utrykning uten bilbelte – ble kastet ut av førerhuset og omkom

 3. NORGE

  Tre personer omkom i trafikkulykke på E6 i Oppdal – én hardt skadet

 4. NORGE

  E6 forblir stengt gjennom natten etter dødsulykken i Snåsa

 5. OSLOBY

  Russisk ambassadebil i dødsulykke i Oslo

 6. NORGE

  Mann i 20-årene omkom etter ulykke på E16