Norge

Flere knivstukket i natt

En 17-åring og en 21-åring er funnet knivstukket på to ulike steder i Trondheim. I Follo ble en person knivstukket. Ingen av dem er livstruende skadet.

 • NTB

Politiet meldte om knivstikkingene i Trondheim ved 5-tiden natt til lørdag. Politiet, som har bevæpnet seg, har vært i kontakt med begge ofrene. Begge behandles ved St. Olavs hospital.

– Vi har fremdeles ikke funnet åstedene, forteller operasjonsleder Anlaug Oseid i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Den ene ble funnet i Møllenberg-området. Han er kjørt til sykehus med knivskader i magen. Han har også det som kan være et skuddsår i armen. Ifølge TV 2 er dette 21-åringen.

Den andre ble funnet i området Solsiden. Politiet jobber blant annet med å avhøre flere vitner i saken. De to involverte – en 17-åring og en 21-åring – kjenner hverandre fra før, og «det virker som det er en story her», ifølge operasjonsleder Viola Elvrum.

17-åringen ble funnet i området ved Solsiden.

– Han er ikke så skadd. Han har skader i kneet og en hånd som var bandasjert, sier operasjonslederen.

Knivstukket i Follo

Også i Follo i Viken er en mann sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at han ble knivstukket i magen. Den antatte gjerningspersonen i Follo er pågrepet.

Øst politidistrikt meldte om hendelsen rett etter klokken halv fire natt til lørdag. Identiteten til offeret er så langt ukjent.

Den antatte gjerningspersonen, en utenlandsk statsborger i 40-årene, var på stedet da politiet ankom og er nå pågrepet. Han vil bli avhørt i løpet av dagen, opplyser politiet på Twitter.

Tilstanden til offeret var lørdag morgen alvorlig, men stabil.

I tillegg sitter to personer i arresten i Oslo etter en mulig knivstikking på Sofienberg i Oslo. En person er skadet i hodet. Det er beslaglagt to kniver i den aktuelle leiligheten, men politiet kan lørdag morgen ikke slå fast med 100 prosent sikkerhet at skadene ble påført med kniv.

Les mer om

 1. Krim

Relevante artikler

 1. OSLOBY

  Politiet har fått melding om knivstikking på Majorstuen

 2. NORGE

  Kvinne døde etter knivangrep i Sarpsborg. Mann (31) siktet for drap.

 3. OSLOBY

  Politiet jakter på flere gjerningspersoner: Mann pågrepet etter knivstikking

 4. NORGE

  Flere hundre ungdommer var samlet i Bærum. Bevæpnet politi jaktet på ranere.

 5. NORGE

  Ingen pågrepet etter knivstikking i Oslo

 6. NORGE

  Seks drapssaker siden 1. juli