MC-fører omkom i Trondheim

Politiet i Trøndelag bekrefter nå at føreren av en lett motorsykkel omkom fredag ettermiddag. Hendelsen skjedde ved Siemens-bygget sør i Trondheim.

Føreren av en lett MC omkom etter å ha kollidert med en lastebil ved Sluppen sør for Trondheim sentrum.

– Det dreier seg om en møteulykke der en lastebil med tilhenger har støtt sammen med en lett motorsykkel, opplyser politiets innsatsleder på stedet, Erik Bang Danielsen til Adressa.no.

Han opplyser at MC-føreren ble erklært død på stedet.

Politiet er nå i ferd med å varsle de pårørende.

Kjenner forløpet

Ifølge politiet kom lastebilen nordover Bratsbergveien og svingte til venstre inn mot omkjøringsveien. I krysset skjedde sammenstøtet med motorsykkelen, som ble kjørt av en mannlig fører.

– Også sjåføren av lastebilen er kjørt til legevakt. Han er uskadet, men medtatt etter ulykken. Vi har hatt en samtale med ham, et foreløpig avhør. Nå vil han bli møtt av arbeidsgiveren, som vil følge opp ham, sier Danielsen.

Etterlyser vitner

Politiet har flere vitner som har gitt opplysninger om trafikksituasjonen på stedet, men så langt har ingen vitner som så selve sammenstøtet, meldt seg.

– Vi ønsker å komme i kontakt med dem dersom noen har sett det, sier Danielsen.

Åpner veien snart

Vegtrafikksentralen meldte at både Bratsbergveien mellom Omkjøringsveien og Sorgenfriveien er stengt på grunn av uhellet. Det er nå åpnet for gående forbi selve ulykkesstedet.