Norge

Politiet etterlyser våt og gjørmete mann etter voldtekt

Politiet etterlyser nå en mann som var våt og gjørmete på klærne etter en særs brutal overfallsvoldtekt i Mandal for en uke siden.

Politiet etterlyser denne mannen fanget av overvåkingskamera bak Mandalshallen i forbindelse med overfallet og voldtekten i Furulunden i Mandal natt til søndag 14. august. Politiet etterlyser en mann som var våt og gjørmete på klærne.
  • NTB
  • Thomas Olsen
    Journalist

Overfallet, voldtekten og ranet fant sted på turstien i forlengelse av Nygata og inn i Furulunden i Mandal natt til søndag 14. august mellom klokka 2 og 3, opplyser Agder politidistrikt.

Politiet etterlyser nå en mann som er lys i huden, sannsynligvis av utenlandsk opprinnelse og som var kledd i mørke klær, basert på kvinnens beskrivelser.

Les også

Politiet: Har sikret spor etter overfallsvoldtekt i Mandal

På denne stien i Furulunden i nærheten av Mandal sentrum, ble en kvinne overfalt, voldtatt og ranet natt i søndag. Overfallet fant sted da kvinnen var på vei til campingen på Sjøsanden.

– Måtte kjempe for sitt liv

– Hun beskriver overfallet og voldtekten som at hun måtte kjempe for sitt liv. Av taktiske hensyn kan vi ikke gå inn på detaljer i hendelsesforløpet. Men det at hun sier at hun kjempet for livet sitt sier noe om alvorligheten i hendelsen, sier politistasjonssjef Leif Vagle i Mandal.

Kvinnen gikk fra sentrum, gjennom Furulunden på vei til Sjøsanden Camping.

  • Anket voldtektsdom: Fikk tredobbel straff

- Må ha blitt våt

– I forbindelse med overfallet må gjerningsmannen ha blitt våt på sko og beinklær og sannsynligvis også fått gjørme på seg siden det var gjørmete på åstedet. Så vi ber vitner melde fra om de har sett personer med vått tøy, eventuelt gjørme på klærne, sier Vagle.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med en person som er fanget opp av et videokamera ved Mandalshallen i det aktuelle tidsrommet, ikke langt unna der politiet fant vesken til fornærmede.

Politiet etterlyser denne mannen fanget av overvåkingskamera bak Mandalshallen i forbindelse med overfallet og voldtekten i Furulunden i Mandal natt til søndag 14. august.

Les mer om

  1. Voldtekt
  2. Mandal