Norge

Kvinne funnet med alvorlige hodeskader i Hurum

En mann er pågrepet etter at en kvinne ble funnet med alvorlige hodeskader i Hurum i Buskerud tirsdag morgen.

En kvinne er hardt skadd og fløyet til sykehus etter at hun ble funnet tirsdag morgen på Klokkarstua i Hurum. Kvinnens ektemann er pågrepet og siktet for grov kroppsskade. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
  • og NTB
En kvinne har fått alvorlige hodeskader og er fløyet til sykehus etter at hun ble funnet skadd i morges på Klokkarstua i Hurum. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Ektemannen er siktet for grov kroppsskade etter at en kvinne ble funnet hardt skadd i morges på Klokkarstua i Hurum. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Politiet og AMK fikk melding om at kvinnen var blitt funnet hardt skadd i hjemmet sitt på Klokkarstua i Hurum i 9-tiden.

– På grunn av skadeomfanget ble hun fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus. Det blir betegnet som alvorlige skader, sier lensmann Sigrid Andreassen i Røyken og Hurum til Drammens Tidende.

«Politiet har i etterkant valgt å sikte kvinnens ektemann i forbindelse med hendelsen. Mannen er siktet for grov kroppsskade», heter det i en pressemelding fra Sørøst politidistrikt.

Kvinnen skal være i 40-årene og ektemannen i 50-årene. Det var ektemannen som meldte fra om hva som hadde skjedd. Han skal avhøres senere.

Politiet ønsker foreløpig ikke å gå ut med mer informasjon om hendelsen, og de understreker at de er helt i startfasen av etterforskningen.

– Vi jobber med å skaffe en oversikt over hva som har skjedd, sier Andreassen.