Her er Aftenpostens beste bilder i august.

Nummer 1.

Stig B. Hansen var ombord på Siem Pilot og fikk tatt dette bildet. Mannskapet der reddet en dag gammel baby.Her bærer den norske påolitimannen Frank en nyfødt jente i sikkerhet ombord i Siem Pilot. Moren orket det ikke selv.
Stig B. Hansen

Nummer 2.

Monica Strømdal fanget dette bildet. "Ett år til Rio-OL" med svømmer Lavrans Solli. Han skal trene før han dagen etter reiser til Russland og VM.
Monica Strømdahl

Nummer 3

Stig B. Hansen så tragedien og skjønnheten i det flyktningene var blitt observert og senere reddet av mannskapet på Siem Pilot.
Stig B. Hansen
På bar bakke.Vibeke Skofterud har opplevd sykdom, selvskading og nederlag. Nå har hun lagt opp og er urolig for hva som venter.
Tor Stenersen
Tommestokken er forlengstlagt bort for takstmann LasseEvensen, og erstattet med di-gitale verktøy som lasermålerog varmesøker. – Tilliten økerhos kundene når vi kommermed nye digitale verktøy.Jeg tror ikke det vil gjøre ossoverflødige, sier den erfarnetakstmannen.
Stein Bjørge.
Sommerdag ved fjorden.Forfatteren, musikeren ogkomponisten byr på cookies,espresso, seg selv – og larkulturarbeidet hvile et parsolvarme formiddagstimer.
Tor Stenersen.
Feminint 007-toppmøte.Den 72 år gamle Miss Eklander i dag berømt også for sitt be-geistrede forhold til plastiskeoperasjoner. Svaret på hvordanhun «klarer å se så fantastiskut», ifølge en ukeblad-journa-list, lød slik:– Sminke. Mycket sminke! Oggode gener.
Stein Bjørge.
Lars Saabye Christensen er ute med ny roman. 800 sider om de store spørsmålene - ofte beskrevet gjennom små ting.
Jan T. Espedal
Drevet av Kristoffer Uppheim og Ole Nor-bert Jansen, er Midjoint som «Tinder forcannabisrøykere, men uten romantisk til-snitt».Appen Midjoint er et semi-anonymt sosialtnettverk for personer som røyker cannabisog som gjerne vil komme i kontakt med li-kesinnede. Appen legger opp til at du kandele marihuana-relatert innhold, og til atbrukerne skal kunne «matche» med andrebrukere.
Tor Stenersen
Kampen om oppmerksomheten, Arendalsuka.- Det føltes jo litt sært, sier Johanna Engen, styreleder i Velferdsalliansen.Etter en ti minutters appell puster hun ut.- Du hadde jo 10-20 tilhørere?- Ja, men de fleste var venninnene mine.
Jan T. Espedal.
De siste årene har det vært et stort folkehelseprosjekt i Grorud bydel. Bare 16 prosent av barna i Grorud oppfylte kravene om 60 minutters fysisk aktivitet i 2013. To år senere er det økt til 56 prosent.
Ingar Storfjell.
Charlie Hebdos sjefredaktør var ikke på jobb da terroristene drepte 12 av hans kolleger i januar.
Jan T. Espedal

.

Denne familien fra Syria var på vei i Serbia de siste kilometerne mot grensen til Ungarn. Som mange flyktninger, ønsket de ikke å stå frem med navn i avisen av frykt for at det kan ødelegge for dem senere.
Marte Christensen