Mobilslipp

Samsung har lansert tre nye mobiltelefoner. Se bilder og les mer her!

  • Christine Jensen

5 siste mobiltester:


To av telefonene er 3G-telefoner og den siste er enkel, slank og lekker. Alle tre er i butikkene fra og med fredag.

Her er de tre – fra dyrest til billigst:

Med bloggfunksjon

Samsung L760 er en skyvetelefon med to tommers skjerm, som kommer i fargene kobbergull eller krom. 3G-telefonen har innebygget kamera, mp3-spiller og radio. Den har støtte for fullhastighets USB 2.0 og stereo-bluetooth som gjør det mulig å høre på musikk med trådløse hodetelefoner. Produsenten skryter også av at telefonen har en "bloggfunksjon som gjør det mulig å laste opp både bilder og filmsekvenser direkte fra mobilen til nettsteder som for eksempel Youtube, MSN og Flickr".

Pris: ca 2600 kroner

Lysende taster

Samsung J200 er en 3G-telefon som også støtter edge. Den er utstyrt med mp3-spiller, kamera og et 40MB utbyggbart minne. Telefonen støtter stereo-bluetooth og USB 2.0. Den svarte telefonen har bakgrunnsbelyste taster og veier 79 gram. Taletiden er beregnet til opptil tre timer.

Pris: ca 1600 kroner

De beste mobiltelefonene

Tyverisikker

Samsung C170 er slank og stilfull. Den er bare 8,9 millimeter tykk og veier 67 gram. Telefonen er utstyrt med en sikkerhetsfunksjon som gjør at dersom mobilen blir stjålet og tyven prøver å sette inn et annet SIM-kort, så sendes det nye SIM-kortets telefonnummer automatisk til et nummer du velger selv. Telefonen har også innebygget radio. Den kommer i fargene svart og rød, og oppgis å ha en taletid på 2,5 timer.

Pris: ca 900 kroner

LES OGSÅ:

Så gjenstår det å se hvordan telefonene fungerer i praksis. Følg med på fremtidige mobiltester fra Forbruker.no.

Forbruker.no har testet 22 Samsung-telefoner tidligere.

Se alle Samsung-testene her.

Samsung C170
Samsung L760
Samsung J200