Norge

Innbrudd i gullsmed i Kvinnherad

Vest politidistrikt etterforsker et innbrudd i en gullsmed i Kvinnherad i Hordaland natt til søndag.

  • NTB

Det opplyser politidistriktet i en pressemelding.

Meldingen om at innbruddsalarmen hos Husnes Gull og Ur AS i Husnes Storsenter hadde gått, kom til politiet klokken 01.36 natt til søndag.

– Politiet var like i nærheten og observerte en person som løp fra stedet i retning Kolavegen. Det ble satt i gang søk i området av flere patruljer, og det ble søkt med politihund uten at gjerningsmannen ble funnet, skriver politiet, og fortsetter:

– Gjerningsmannen har tatt seg inn i butikken sine lokaler via taket. Området er videoovervåket og politiet har sikret materiale som vil bli gjennomgått. Det var en gjerningsperson på stedet. Gjerningspersonen gikk opp på taket ca. to timer før han gikk inn i butikklokalet.

Åstedet blir søndag formiddag undersøkt av politiets krimteknikere.

I pressemeldingen omtaler politiet saken som «et grovt tyveri». De skriver likevel også at de ikke ønsker «å si noe om hva gjerningsmannen eventuelt fikk med seg».

NTB har vært i kontakt med operasjonsleder ved Vest politidistrikt med spørsmål om gjerningsmannen fikk med seg noe, men han henviser til Kvinnherad lensmannskontor. Ingen ved Kvinnherad lensmannskontor har foreløpig besvart NTBs henvendelser.

Politiet beskriver gjerningsmannen som en ung mann, med slank kroppsbygning, sort hettegenser, blå joggebukse og svarte joggesko. Han hadde med seg en sort sekk.

Les mer om

  1. Krim
  2. Kvinnherad
  3. Vest politidistrikt