Norge

Kvinne funnet død i vannet på Bygdøy i Oslo

Det er tegn til at kvinnen kan ha ligget i vannet en stund, opplyser politiet til Aftenposten.

  • Hanne Christiansen
    Hanne Christiansen
    Korrespondent i Midtøsten

Søndag formiddag opplyser vaktleder Jørn Nilsen ved krimvakta i Oslo at det var en kvinne som ble funnet død i vannet på Bygdøy i Oslo lørdag ettermiddag. Politet anslår at hun var mellom 30 og 40 år.

– Vi har ennå ikke lyktes med å identifisere vedkommende. Vi fortsetter å søke i våre systemer, men vi er avhengige av tips på dette stadiet, sier Nilsen.

Kvinnen ble funnet ca. 100 meter fra Bygdøy sjøbad, i nærheten av øya Killingen. Politiet ønsker ikke å kommentere om de mistenker noe kriminelt.

– Det blir for tidlig å konkludere. Vi har igangsatt en rekke etterforskningsskritt, men vi må først identifisere vedkommende og varsle eventuelle pårørende, sa vaktleder Anders Johnsrud ved krimvakta i Oslo politidistrikt til Aftenposten lørdag kveld.

Kan ha ligget en stund i vannet

– Politiet fikk melding av en person som har vært i båt og observert et menneske som melder beskrev som livløs i vannet, sa operasjonsleder Line Scott i Oslo politidistrikt til Aftenposten rundt klokken 13.30 lørdag.

– Personen hadde på seg klær, men vi har ikke detaljer om hva slags klær annet enn at det ikke var typisk badetøy, sa Scott.

Kvinnen ble bekreftet død av helsepersonell.

– Det er tegn som tyder på at vedkommende har ligget i vannet en stund, sa Scott.

Les mer om

  1. Oslo