Betal for utroskap

På nettet kan du betale for utroskap og få samvittigheten tilbake.

På nettsiden Cheatneutral.com kan du betale for utroskap.

Cheatneutral.com er et nettsted som lover å hjelpe de som har vært utro;

"Cheatneutral utligner utroskapen din ved å betale noen andre for å være trofast og IKKE utro. Dette nøytraliserer de vonde følelsene og gir deg tilbake den gode samvittigheten ", står det å lese på forsiden til Cheatneutral.com.

Nettstedet illustrerer den spesielle ordningen med følgende historie:

"Steve og Lisa møttes på ferie i Spania og falt hodestups for hverandre. Den jula, på hans firmafest, ble Steve full og startet sin utroskap mot Lisa, med kollegaen Cheri. Han betalte Cheatneutral bare 2,5 pund og vi investerte pengene hans i Alex, en singel mann uten utsikter til å finne seg en kjæreste. Til gjengjeld lovet Alex å forbli singel."

Over 60.000 har gjort det

På nettsiden står det at 65.768 personer så langt har utlignet sin utroskap mens 9002 trofaste mennesker venter på å nøytralisere din oppførsel.

Ufint konsept, tenker du kanskje. Men neida, egentlig er alt bare tull. Det hele handler om et helt annet tema — et tema som virkelig er i vinden om dagen - CO2-utslipp.

Ja, du hørte riktig. Cheatneutral er et konsept som går nye (og provoserende?) veier for å få folks oppmerksomhet rundt klimagassutslipp. Men alt er ikke bare tull, likevel. De mener det fortsatt er snakk om utroskap. Og at man fortsatt kan snakke om dårlig samvittighet for utroskapen. Og de vil fortsatt at du skal betale for utroskapen.

Pengene går ifølge nettstedet til selskaper som jobber med teknologi som skal hjelpe til å redusere utslippene av CO2.

Hva syns du om konseptet? Si din mening i kommentar-feltet over

Les de siste digital-nyhetene her!

Er du utro? spør Cheatneutral.com og lover å hjelpe deg til å få god samvittighet igjen.