Ti biler involvert i ulykke på E18 ved Tønsberg

E18 ble stengt i sørgående retning ved Gulli i Tønsberg etter en kjedekollisjon med ti biler. Det har vært en rekke trafikkulykker på riksveien onsdag.

Ulykken førte ikke til store personskader, men veien sørover ble stengt og det oppsto lange køer på stedet.

Alle involverte personer er våkne, opplyste Sørøst politidistrikt om ulykken som skjedde i sørgående retning ved Gulli klokken 14.19.

Veien var i en periode helt stengt i sørgående retning ved Gullikrysset.

Veien er nå åpnet igjen. Det melder politiet på Twitter litt over klokken 16 tirsdag.

Totalt 17 personer var involvert i ulykken. 7 fremsto uskadd, 9 personer ble sendt til legevakt og én person ble sendt til sykehus.

– Vi har sagt det mange ganger de siste dagene, men sier det igjen: Kjør forsiktig! sier politiet i meldingen.

En rekke kollisjoner

En halvtime før kollisjonen ved Tønsberg var det en trafikkulykke på E18 i Lier ved Kjellstad. Flere biler var involvert, og én person ble sendt til legevakten. Her ble veien stengt, men er nå ryddet og gjenåpnet, opplyser Rasmussen.

Onsdag formiddag kolliderte fire kjøretøy på E18 ved Sande mellom Bolstadtunnelen og Hanekleivtunnelen. Ingen personer ble skadet, men det var en tid redusert fremkommelighet forbi ulykkesstedet.

Stengt ved Mortensrud

Også i Oslo-området er det stort sett normal trafikk. Ved Skulleruddumpa øst i Oslo er det svært glatt, noe som har ført til at flere kjøretøy står fast i veibanen. Avkjøringen fra E6 mot Mortensrud er derfor stengt frem til veien er strødd.

– Ellers virker det som at det er rimelig greit i forhold til i går. Det er en del trafikk opp Sollihøgda, men ingen hendelser, sier trafikkoperatør Turid Nyman.

– Det er bare å gjenta det som alltid gjelder: Kjør etter forholdene, hold avstand, og husk at det kan være glatte veier, sier hun.