Norge

Person funnet død i Moss. Antatt gjerningsperson ringte selv og meldte fra.

Politiet fikk tirsdag kveld melding om et drap i en bolig i Moss sentrum. En antatt gjerningsperson er pågrepet i boligen.

Innsatsleder Anders Strømsæther. Politiet fikk tirsdag kveld melding om et drap i en bolig i Moss sentrum. En antatt gjerningsperson er pågrepet i boligen på Glassverket i Moss.
  • NTB

Politiet fikk tirsdag kveld melding om et drap i en bolig i Moss sentrum. Melderen er pågrepet og antas å være gjerningspersonen.

Politiet rykket ut til stedet hvor en person ble funnet død, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

– Det var den pågrepne som varslet politiet. Det er en relasjon mellom den pågrepne og den drepte, sa politiets innsatsleder Anders Strømsæther til TV 2 nyhetskanalen.

Han opplyste også at den pågrepne ikke er kjent av politiet fra før.

Pårørende er ikke varslet ennå.

Udramatisk pågripelse

Hendelsen skjedde på Glassverket i Moss sentrum, skriver Moss Avis.

Pågripelsen gikk svært udramatisk for seg, sier innsatsleder Strømsæther til avisen. Men han vil foreløpig ikke svare på om de har kontroll på drapsvåpenet.

– Vi har kontroll på veldig mye i saken, men det jeg kan si, er at det er ingen grunn til bekymring i nabolaget, sier Strømsæther.

Krimteknikere på vei

Den pågrepne er kjørt til politistasjonen på Grålum utenfor Sarpsborg for sporsikring og vil trolig bli fremstilt for lege etter hvert, opplyser innsatslederen.

Han vil ikke oppgi informasjon om den drepte eller den antatte gjerningspersonen foreløpig.

– Vi er på vei med gjerningspersonen til arresten. Kriminalteknikere er på vei til stedet, sa operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til NTB i 19.50-tiden.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 18.54 tirsdag.

Les mer om

  1. Drap
  2. Moss