Norge

Mann siktet for drapsforsøk på taxisjåfør i Stavanger

En mann som er siktet for drapsforsøk ved å stikke en drosjesjåfør med en spiss gjenstand, fremstilles for varetektsfengsling i Stavanger tingrett fredag.

Politiet gjorde undersøkelser i Sunde-området i Stavanger etter at en taxisjåfør ifølge politiet ble alvorlig skadd natt til torsdag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

 • NTB

Taxisjåføren varslet politiet klokka 1.26 natt til torsdag. Han befant seg da utendørs på Buseneset på Sunde i Stavanger. Sjåføren er ifølge politiet alvorlig skadd etter å ha blitt stukket med en spiss gjenstand.

– Politiet lette med store styrker etter en mistenkt mann i 20-årene, og han ble pågrepet utendørs på Sunde rundt klokken 5.30. Mannen er siktet for drapsforsøk, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

Soma opplyser til NTB at den siktede er en kjenning av politiet.

Politiet gjennomførte et kort avhør av den siktede torsdag. Han har ikke tatt stilling til spørsmål om straffskyld. Mannen blir fremstilt for varetektsfengsling i Stavanger tingrett fredag.

– Vi har foreløpig ikke avhørt fornærmede. Dette vil skje tidligst fredag, sier Soma.

Politiet opplyser at drosjesjåføren fremsto som alvorlig skadd, men har ikke ytterligere opplysninger om hans tilstand. Sjåføren ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus.

Politiet har fått noen tips i saken, men er fremdeles interessert i flere.

– Har noen sett eller hørt noe man har reagert på på Sunde i tidsrommet fra klokken 1 til 5.30 natt til torsdag, ønsker vi at de tar kontakt, sier politiadvokaten.

Relevante artikler

 1. NORGE

  To politimenn mistenkt for grov kroppsskade etter skyting på Dale

 2. NORGE

  Mann varetektsfengslet i fire uker etter skyting i Arendal

 3. NORGE

  Mann i 40-årene siktet for drap etter funn av død mann i Nittedal

 4. NORGE

  Drapssak i Haugesund: Politiet har video av hendelsen

 5. NORGE

  Mann siktet for skyting i Trondheim hentet hjem fra Spania

 6. NORGE

  Politiet: Drapssiktet leide bolig av offerets familiebedrift