Prinsesse Märtha Louise avlyser pressekonferanse

Prinsesse Märtha Louise avlyser pressekonferanse og vil ikke snakke med journalister.

Prinsesse Märtha Louise og kjæresten og sjamanen Durek Verrett avlyser den planlagte pressekonferansen og vil ikke snakke med journalister.

Prinsesse Märtha Louise og kjæresten og sjamanen Durek Verrett avlyser pressekonferansen de skulle holdt i forbindelse med en workshop i København søndag.

«Vi har besluttet å avlyse morgendagens planlagte pressekonferanse i etterkant av workshop. Det blir heller ingen én-til-én intervjuer», opplyser Märthas manager Carina Scheele Carlsen i en pressemelding.

Carlsen legger også til at verken Märtha Louise eller Verrett vil stille opp til fotografering eller intervjuer verken før eller etter kurset.

Paret opplyser at de heller ikke vil snakke med journalister enkeltvis, og at det blir fotoforbud under kurset de holder.

Søndag starter det mye omtalte paret på sin foredragsturné om selvrealisering. København er første stopp. Turneen har fått navnet «The Princess and The Shaman».

Dagen etter går turen til Stavanger, der biskopen satte foten ned for at arrangementet kunne holdes i St. Petri menighet som planlagt.

Märtha Louise har høstet kritikk fra flere hold for sin bruk av prinsessetittelen. Noen mener hun bør si fra seg prinsessetittelen fordi den ikke bør brukes i kommersiell sammenheng.

Verrett har på sin side skapt en omstridt debatt vedrørende sine påståtte evner til å blant annet snu atomer og reversere aldringsprosessen. Sjamanen skal også ha hevdet at leukemi skyldes dårlig balanse i blodet, og at han har kreftene til å gjenopprette denne balansen.