Norge

Se video: Her sprenges broene i Larvik for å gi plass til nye E18

Vegvesenet sprengte fredag to fylkesveibroer over Farriselva i Larvik. Se dronebilder av hendelsen.

 • Sandra Mørkestøl

I forbindelse med byggingen av nye E18 forbi Larvik skal Statens vegvesen sprenge de gamle broene ved Farriseidet. Statens vegvesen har engasjert dronefirmaet Orbiton til å filme sprengningen, som skal skje rundt kl.10.15.

Det er den gamle 270 meter lange E18-broen og fylkesveibroen over Hammerdalen som skal sprenges fredag. Broene går over Farriselva, Vestfoldbanen og fylkesvei 303, skriver Statens Vegvesen.

Her går broene fra asfalt til grushaug på et øyeblikk

Det er satt av to uker til sprengning og rydding.

På grunn av varsel om sterk vind fredag, bestemte Statens vegvesen torsdag at sprengingen av de to gamle broene ble framskyndet fra klokken 12 til klokken 10.15.

E18 i området blir stengt fra kl. 10.05 og i ca. 20 minutter. Lokalbefolkningen på Farriseidet er varslet om endringen per SMS, skriver Østlands-posten.

Video DokumentarSe flere →
 1. Noen vil skyte ulv. Andre vil heller se jegerne skutt. Årets ulvejakt er i gang.

  Et lokalsamfunn splittet av rovdyrpolitikk:
 2. Faren døde i fylla. Nå må Jesper unngå samme skjebne.

  – Jeg gikk og så på kraner å hoppe fra
 3. Kan Leif få sitt deprimerte barnebarn til å se litt lysere på livet?

  En 97 år gammel lykkepille:
 4. Leo

  14 år gamle Leo vokser opp i en av Oslos mest belastede bydeler. Der prøver han å kjempe mot Stovners elendige rykte og samtidig følge gatas uskrevne regler. (Regi: Christian Breidlid)
 5. Psyklisten

  Da datteren døde under traumatiske omstendigheter bare 11 måneder gammel, ble sykkelen redningen for Per. (Regi: Martin Walther)
 6. Hvor man vender tilbake

  Beste norske dokumentar 2019: Steinar (75) og hunden Tussi bor i et nediset univers på Europas nordligste spiss. Bare en kilometer fra grensen til Russland har de funnet roen og friheten i pakt med naturen. Men livet i isolasjon kan også være ensomt og overveldende. (Regi: Egil Håskjold Larsen)
 7. Hamada

  Hvordan ha det gøy i en flyktningleir? Midt i Sahara, omgitt av sand og stein, prøver en vennegjeng å gjøre det beste ut av en tragisk situasjon. Et enormt minefelt og verdens nest største militære blokade skiller dem fra hjemlandet. Og slik har det vært i mer enn 40 år. (Regi: Eloy Dominguez Serèn)
 8. Cuttin Well

  – «Jeg hater England», kan de voksne si. Vi bryr oss jo ikke, forteller 10 år gamle Ellie i den lille grensebyen Clones. Brexit blir ikke mer sjarmerende enn dette. (Av: Oscar Wicken, Henrik Ruud og Joachim Magnussen.)
 9. Tommen

  I mer enn 30 år har 70-åringen sust nedover fjellsidene i Hemsedal. Blant annet for å unnslippe tankene om fortiden og familien han en gang hadde. (Regi: Anders Melchior)
 10. Togrøvere

  I flere år etterforsket politiet uforklarlige tyverier på Nordlandsbanen. Overraskelsen var stor da røverne viste seg å være guttunger ned i 11-årsalderen. (Regi: Martin A. Walther)
 11. Elsker du deg selv?

  Et tilfeldig utvalg mennesker skal svare på et enkelt spørsmål. Hvor vanskelig kan det være? (Regi: Lilja Ingolfsdottir)
 12. Gjennom nåløyet

  Desperate etter å komme inn på profesjonsstudiet i psykologi tok studentene det samme studiet om og om igjen, til tross for manglende sensorveiledning og sprikende sensurering. (Regi: Fredrik Lian)

Les mer om

 1. Video: Nyheter
 2. Larvik
 3. E18

Video: Nyheter

 1. OSLO

  Været har gitt «grevlingår» i Oslo: – Jeg er redd grevlingene skal ødelegge grunnmuren

 2. NORGE

  Hør barnebarnets sang

 3. NORGE

  Her er det 85 grader forskjell på sommer og vinter

 4. POLITIKK

  Da Høyre sluttet med politikk, fikk de dobbelt så mange følgere. Problematisk, mener retoriker

 5. OSLO

  Vi målte badevannet: Himmelsk i havet