To personer skadet i frontkollisjon i Lier

To personbiler kræsjet mandag kveld front mot front på E134 i Lier i Buskerud. Den ene bilen kom over i motsatt kjørefelt. To personer ble fløyet med luftambulanse til sykehus.

Nødetatene rykket ut etter front mot front kollisjon på Røykenveien i Lier mandag kveld.

Politiet i Sør-Øst, som fikk melding om trafikkulykken klokken 18.30. E134 Røykenveien var en stund stengt i begge retninger, men ble åpnet igjen i 19.50-tiden. Ulykken skjedde ved Gullaug i Lier i Buskerud.

Det var tre personer i de to bilene. Passasjeren i den ene bilen er blitt fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus, mens føreren i denne bilen ble fløyet til Drammen sykehus. Fører av den andre bilen ble kjørt av ambulanse til Drammen sykehus.

De to førstnevnte ble først karakterisert som kritisk skadet. Ved 21.30-tiden meldte politiets operasjonssentral i Sør-Øst at føreren er lettere skadet og passasjeren moderat skadet. Føreren av den andre bilen er uskadet.

– Det var en front-mot-front kollisjon, sier Iselin Bakken, oppdragsleder i Sørøst politidistrikt til Aftenposten.

Hun opplyser ved 19-tiden mandag kveld at politiet, brannvesenet og ambulanser, fortsatt arbeider på stedet. En halv time senere, ca., kl. 19.30, melder politiet på Twitter at årsaken til ulykken er at den ene bilen kom over i motsatt kjørefelt.

Ved 19.40-tiden var ulykkesstedet ryddet og veien ble åpnet i alle felt.