- I hodet mitt har jeg vel tenkt at barna har vært såpass små at de ikke har tatt skade av det

Den 32 år gamle mannen har erkjent voldtekt mot sin egen sønn (2 mnd.) og mot kjærestens jentebaby (2 mnd.).

tegning-i88ykaFxZG.jpg

Den første som forklarer seg i rettssaken mot de fem overgrepstiltalte i Drammen tingrett, er den 32 år gamle mannen fra Drammen.

Han voldtok sin to måneder gamle sønn og har erkjent at han deltok under voldtektene mot datteren og for flere andre forhold.

— Jeg er veldig nervøs for å sitte her og prate foran retten og mediene som er her. Det er ubehagelig, men jeg forstår at jeg må, begynte 32-åringen.

- Mobbeoffer

Til tross for at han sa han var nervøs, brukte han rundt ti minutter på å legge frem sine tanker om sin egen rolle. Han fremstilte seg selv som et mobbeoffer i barndommen og at han utviklet spilleavhengighet på spilleautomater.

- Da jeg ble kvitt spilleavhengigheten, ble jeg veldig interessert i pornografi, sier han.

— Jeg har vel ikke helt forstått alvoret. Jeg ønsker å legge meg helt flat. Jeg er lei meg for det jeg har gjort, sier mannen.

Han sier at han søkte grenseoverskridende sex.

— I hodet mitt har jeg vel tenkt at barna har vært såpass små at de ikke har tatt skade av det, men nå har jeg forstått at selv så små barn får med seg mer enn jeg trodde, sier 32-åringen.

Mens 32-åringen forklarte seg, satt den 23 år gamle medtiltalte kvinnen og noterte. De to var kjærester og bodde sammen et halvt års tid.

— Vi ble kjent i juli 2012. Det var slutt innimellom, men var sammen til vi ble pågrepet. Hun var underdanig, men kunne også være «domina», sier han.

Kvinnen er moren til jentebabyen som ifølge tiltalen ble utsatt for gjentatte, grove overgrep fra både sin egen mor og 32-åringen og av andre med morens aksept.

LES OGSÅ:

Les også

Pedofilt nettverk rullet opp ved en tilfeldighet

Selvmedlidenhet

— Etter at jeg ble pågrepet, har jeg følt at det er meg det er synd på, men jeg har jo forstått at det ikke er riktig. Jeg har valgt å samarbeide så godt jeg kan og vil ta den straffen som retten mener er riktig for meg.

— Jeg ønsker å legge dette bak meg og komme meg videre i livet, men forstår at det kan bli vanskelig. Jeg vil vel alltid bære med meg det jeg har gjort, særlig det jeg gjorde mot sønnen min, sa 32-åringen før aktor begynte utspørringen av ham.

— Hvorfor ble det sånn, hvem var det som gjorde at dette tok så veldig av, spurte statsadvokat Alvar Krafft Randa.

Han ville vite hvordan 32-åringen og den 23 år gamle moren til jentebabyen endte opp med å begå det de er tiltalt for.

— Det var begge to, svarte 32-åringen om seg selv og den 23 år gamle tiltalte moren.

32-åringen forklarte seg om sin kontakt med de andre tiltalte, om deres handlinger, om tenningen på å gjøre noe ulovlig, om sexannonser på nettet, om utveksling av bilder og om hvordan det dreide inn mot interessen for overgrep mot barn og interesse for dyr.

(I grafikken under kan du trykke på siluettene og lese mer om de tiltalte)