Nekter å fjerne Koss

Olympiatoppen avviser krav om Koss-avgang. Nå må Bøkko bestemme seg om han trekker seg fra landslaget eller ikke.

MÅ VELGE: Er Håvard Bøkko på vei ut av landslaget?

Se også:

Toppidrettssjef Jarle Aambø.

Jarle Aambø, toppidrettssjef i Olympiatoppen, bekrefter at Håvard Bøkko har kommet med enkelte krav og forventninger frem mot OL. Det skriver VG Nett fredag ettermiddag.

Avviste kravene

Men Norges desidert beste skøyteløper får ikke viljen sin.

— Vi avviste alle krav og forventninger som lå der , sier Aambø til VG Nett, og bekrefter at skøytelandslagets assistenttrener, Johann Olav Koss var et tema i brevet fra Bøkko.

Les også:

Les også

- Koss eller Bøkko må ut

Aftenposten.no skrev tidligere at krangelen i kjølvannet av Peter Mueller-avskjedigelsen vil føre til at enten Koss eller Bøkko forlater landslaget. Torsdag kveld ble det klart at Johan Kaggestad og Eskil Ervik trakk seg fra landslaget som følge av interne uenigheter.

— Det var uenighet mellom Kaggestad og skøyteledelsen, og etter den uenigheten bestemte Kaggestad seg for å slutte. Vi respekterer hans avgjørelse og setter pris på det han har gjort for skøytesporten , forklarte Koss overfor Aftenposten, og viste til mediehåndtering som et av konfliktpunktene.

Etter det Aftenposten.no erfarer vil Bøkko bestemme seg i løpet av helgen, trolig lørdag, om han fortsetter på landslaget eller ikke.

Håvard Bøkko sklir rett forbi trener Johann Olav Koss under skøyteløpernes landslagssamling i Vikingskipet på Hamar tidligere i uken.