Norge

Nyhetsstudio: Siste nytt

 • Les alt om koronasituasjonen her
Festet innlegg
13. januar kl 20:02av Hilde Bjørhovde
DEL
Foto: NTB

Trump ber folk avstå fra vold og lovbrudd.

USAs president Donald Trump viser til varslede demonstrasjoner og ber alle avstå fra vold og bidra til å roe situasjonen.

– I lys av rapporter om flere demonstrasjoner oppfordrer jeg innstendig om at det må være INGEN vold, INGEN lovbrudd og INGEN vandalisme av noe slag, heter det i en uttalelse fra presidentens kontor onsdag kveld.

– Det er ikke hva jeg står for, og det er ikke hva Amerika står for. Jeg ber ALLE amerikanere bidra til å dempe spenningen og roe gemyttene. Takk, avslutter Trump i uttalelsen. (NTB)

Siste innlegg
Har du innspill til redaksjonen? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send inn
 • av NTB
  DEL
  Baneheia-mødrene ønsker ny rettssak
  Stine Sofie Sørstrønen (t.v.) og Lena Sløgedal Paulsen ble funnet voldtatt og drept i Baneheia i Kristiansand i 2000. Arkivfoto: Privat / NTB
  Stine Sofie Sørstrønen (t.v.) og Lena Sløgedal Paulsen ble funnet voldtatt og drept i Baneheia i Kristiansand i 2000. Arkivfoto: Privat / NTB

  Mødrene til jentene som ble drept i Baneheia i 2000, mener at en løslatelse av Viggo Kristiansen vil være det verste som kan skje.

  Klara Sløgedal og Ada Sofie Austegard sier til NRK at de håper på ny rettssak etter at Kristiansen fikk saken gjenopptatt. Alternativet er at påtalemyndigheten ber retten avsi en frifinnende dom uten at det holdes hovedforhandling.

  – Den forhåndsfrifinnelsen, jeg er så bekymret for det. Jeg er veldig opptatt av at en verken skal forhåndsdømme eller forhåndsfrifinne i media, sier Austegard.

  – Vi håper og tror det kan bli en rettferdig dom og at den blir sånn som sist, fortsetter Sløgedal.

  Kristiansen er dømt til forvaring i 21 år for å ha vært hovedmannen bak voldtektene av og drapene på Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) i Baneheia i Kristiansand 19. mai 2000. Han har hele veien nektet straffskyld.

  Jan Helge Andersen ble dømt til 19 års fengsel. Han har sonet ferdig.

  – Stine og Lena måtte orke det den 19. mai 2000. De ble brutalt voldtatt og drept. De måtte orke det. Da skal vi mammaer også orke det, sier Austegard.

 • av Hilde Bjørhovde
  DEL
  Infernofestivalen 2021 avlyst

  Metallfestivalen Inferno er avlyst på grunn av situasjonen rundt covid-19-pandemien. Festivalen skulle foregå i Oslo 1.-4. april.

  Inferno 2022 vil bli avholdt 14. - 17. april 2022, melder arrangøren i en pressemelding.

  Festivalledelsen har tilbudt alle band som skulle opptre på Inferno 2021 å spille i 2022. Mange har allerede takket ja, blant dem Kreator, Mayhem, Venom og Ihsahn.

 • av NTB
  DEL
  Fabrikkansatte ble evakuert etter gasslekkasje i Steinkjer

  Ti personer ble evakuert fra en Nortura-fabrikk i Steinkjer på grunn av en gasslekkasje inne i bygningen.

  Ingen personer ble skadd, og det skal ikke være gassfare i bygget, ifølge politiet.

  – Det vi har fått beskjed om nå, er at samtlige i bygget er evakuert, og at det ikke er noen personskade, sier operasjonsleder Ove Tokstad i Trøndelag politidistrikt til NTB.

  Det var CO2-gass som begynte å lekke ut. Tokstad sier at det er uklart hvordan lekkasjen oppsto. Røykdykkere er sendt inn i bygningen for å undersøke.

  Politiet ble varslet om lekkasjen klokka 17.17, skriver Adresseavisen.

 • av NTB
  DEL
  Russland øker bøter for demonstranter
  En demonstrant blir pågrepet av politiet i Russland i slutten av januar. Foto: Alexander Zemlianichenko / AP / NTB
  En demonstrant blir pågrepet av politiet i Russland i slutten av januar. Foto: Alexander Zemlianichenko / AP / NTB

  Etter store demonstrasjoner i Russland øker myndighetene bøtene for demonstranter som motsetter seg politiet.

  Demonstranter som blir dømt for å ha motsatt seg politiet gjentatte ganger, kan nå bli bøtelagt med opp til 20.000 rubler, noe som tilsvarer rundt 2.300 norske kroner. Tidligere var det 15.000 rubler som gjaldt.

  De som blir dømt for samme lovbrudd for første gang, kan nå bli bøtelagt med mellom 2.000 og 4.000 rubler, som tilsvarer mellom 230 og 460 norske kroner. Før det nye vedtaket ble innført, var beløpet på opptil 1.000 rubler.

  Hvis man blir dømt skyldig i å ha brutt regelverk knyttet til pengeinnsamling til offentlige arrangementer, risikerer man å bli bøtelagt med 20.000 rubler.

  Sosiale medier-giganter som Facebook og Twitter kan nå også bøtelegges med over 100.000 kroner hvis de hindrer utviklingen av et «suverent internett» i Russland.

  I 2019 ble det besluttet å gå inn for utviklingen av et «suverent internett», som skal isolere Russlands internett fra resten av nettet. Aktivister har fryktet at dette kan stramme inn regjeringens kontroll over ytringsfriheten.

  Tusenvis har de siste ukene demonstrert i Russland etter at opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj ble pågrepet da han returnerte til landet i januar.

 • av NTB
  DEL
  EU ber Venezuela la ambassadør være
  EUs ambassadør til Venezuela, Isabel Brilhante Pedrosa, mottok brevet der hun erklæres som «persona non grata» fra utenriksminister Jorge Arreaza på hans kontor i Caracas onsdag. Foto: Ariana Cubillos / AP / NTB
  EUs ambassadør til Venezuela, Isabel Brilhante Pedrosa, mottok brevet der hun erklæres som «persona non grata» fra utenriksminister Jorge Arreaza på hans kontor i Caracas onsdag. Foto: Ariana Cubillos / AP / NTB

  Venezuela ber EUs ambassadør forlate landet innen 72 timer som følge av Brussels nye sanksjoner mot 19 venezuelanske tjenestemenn.

  – EU beklager dypt denne beslutningen, som bare vil føre til ytterligere internasjonal isolasjon av Venezuela, sier EUs talsperson Nabila Massrali og ber myndighetene reversere beslutningen om utvisning.

  EUs utenriksministre ble mandag enige om å sanksjonere ytterligere 19 venezuelanere som anklages for menneskerettsovergrep og for å undergrave demokratiet. Dermed er totalt 55 medlemmer av Maduros regime gjenstand for EU-sanksjoner i form av sperring av kontoer og reiseforbud.

  – I dag besluttet president Nicolás Maduro å erklære ambassadør Isabel Brilhante som persona non grata, sier utenriksminister Jorge Arreaza onsdag.

  Anerkjenner ikke valget

  Dagen før ba Venezuelas nasjonalforsamling regjeringen utvise EU-ambassadør Brilhante Pedrosa.

  EU innførte de nye sanksjonene etter å ha avvist valget i desember som ga Maduro total kontroll over nasjonalforsamlingen etter en boikott fra opposisjonen. Valgresultatet er verken anerkjent av EU eller USA.

  Blant dem som er ilagt sanksjoner, er to medlemmer av nasjonalforsamlingen, guvernøren i delstaten Zulia, lederen for de væpnede styrkene og tre medlemmer av Venezuelas valgråd.

  Arrazea beskriver de europeiske tiltakene som ulovlige.

  Truet med utkastelse før

  – Forhåpentligvis vil det bli refleksjon i EU, forhåpentligvis vil vi være i stand til å bygge bruer av forståelse, av dialog, forhåpentligvis vil de lære seg å respektere, sier utenriksminister Arrazea.

  Etter EUs forrige sanksjonsrunde i fjor fikk Brilhante Pedrosa også beskjed om å komme seg ut av landet innen 72 timer. Da fristen utløp, trakk regjeringen kravet.

  – Venezuela vil bare kunne legge bak seg den pågående krisen gjennom forhandling og dialog, noe EU er helt og holdent forpliktet til, men som denne beslutningen direkte undergraver, sier Massrali onsdag.

 • av NTB
  DEL
  Båt med rohingyaer savnet i Andamanhavet
  Nærmere 800.000 rohingyaer ble høsten 2017 drevet på flukt fra Myanmar til Bangladesh, og tusenvis har siden forsøkt å ta seg videre sjøveien til andre asiatiske land. Det har kostet hundrevis livet. Arkivfoto: AP / NTB
  Nærmere 800.000 rohingyaer ble høsten 2017 drevet på flukt fra Myanmar til Bangladesh, og tusenvis har siden forsøkt å ta seg videre sjøveien til andre asiatiske land. Det har kostet hundrevis livet. Arkivfoto: AP / NTB

  En gruppe rohingya-flyktninger har i flere uker drevet rundt i Andamanhavet, uten mat og vann. Flere skal alt ha mistet livet, ifølge UNHCR.

  Båten med flyktninger la ut fra det sørlige Bangladesh for rundt to uker siden, og ingen vet hvor den nå befinner seg.

  Ifølge familiemedlemmer av flyktningene skal det ha vært rundt 90 mennesker om bord, blant dem barn.

  FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) har bedt Indias kystvakt bistå, men søket etter båten har så langt vært resultatløst.

  Ifølge Chris Lewa i Arakan Project, som overvåker rohingya-krisen, skal minst åtte ha mistet livet om bord i båten, som driver rundt uten motorkraft. Det har ikke vært kontakt med båten på flere dager.

  – Vi snakket med dem til å begynne med, men nå er de sporløst vekk. De har verken vann eller mat, drikker sjøvann og dør, sier Lewa.

  Nærmere 800.000 rohingyaer ble høsten 2017 drevet på flukt over grensa fra Myanmar til Bangladesh, der de siden har levd i overfylte leirer.

  Tusenvis har siden forsøkt å ta seg videre sjøveien i skrøpelige farkoster til land som Malaysia og Indonesia, men hundrevis har omkommet under forsøkene.

 • av NTB
  DEL
  Store mengder is truet hus og campingplass i Nordfjord

  Enorme ismengder truet med å ødelegge både hus og campingvogner på Breim i Gloppen kommune i Nordfjord onsdag. Situasjonen er avklart.

  – Isproppen løsnet for cirka 15 minutter siden, og nå har all isen rent ned i Breimsvatnet, sa brannbefal Joar Flølo til TV 2 like etter klokken 16.30 onsdag ettermiddag.

  Det var fare for at isproppen ikke skulle løsne og at isen derfor skulle renne inn på campingplassen. Det ville ført til store skader på både hus og campingvogner.

  Campingplassen ble evakuert, og flere campingvogner ble kjørt vekk.

  – Det ble litt materielle skader, men vi har ikke helt oversikt over omfanget, sa Flølo.

  Årsaken til hendelsen var det plutselige værskiftet med mye nedbør og kraftig temperaturøkning, skrev NRK tidligere onsdag.

  – Isen har løsnet i elveløpet oppover, så har det demmet seg opp ved utløpet av elva ved campingplassen. Her er tre-fire meter med is oppover i høyden, sa Flølo til NRK tidligere på dagen.

 • av NTB
  DEL
  Viggo Kristiansen blir ikke løslatt nå

  Statsadvokaten vil ikke ta stilling til Viggo Kristiansens begjæring om løslatelse. Han blir derfor sittende på Ila inntil sakene kommer på Riksadvokatens bord.

  Statsadvokaten i Agder vil ikke ta stilling til løslatelse av Viggo Kristiansen før de har bestemt seg for om saken skal opp for retten igjen, skriver de i et brev til hans forsvarere, melder NRK.

  I brevet, som også NTB kjenner innholdet i, skriver førstestatsadvokat Erik Erland Holmen at det for påtalemyndigheten anses å være en nær sammenheng mellom spørsmålet om løslatelse og spørsmålet om hvordan den gjenåpnede saken skal håndteres videre fremover.

  Holmen vil i løpet av kort tid sende sin innstilling om den gjenåpnede saken til Riksadvokaten, heter det. Han viser til at det i loven ligger til retten å beslutte hvorvidt Kristiansen skal løslates og skriver at «og slik saken ligger an, er det på det nåværende stadium ikke gitt at domstolen vil benytte sin myndighet til å beslutte løslatelse.»

  – I en slik situasjon er det ikke aktuelt for påtalemyndigheten å foregripe domstolens avgjørelse ved å trekke fullbyrdelsesordren i saken, skriver førstestatsadvokaten i brevet til forsvarerne.

 • av NTB
  DEL
  Asiatiske kuppmakere møttes
  Demonstranter samlet seg onsdag utenfor Indonesias ambassade i Yangon, i protest mot at landets utenriksminister møtte en representant for militærjuntaen i Myanmar. Foto: AP / NTB
  Demonstranter samlet seg onsdag utenfor Indonesias ambassade i Yangon, i protest mot at landets utenriksminister møtte en representant for militærjuntaen i Myanmar. Foto: AP / NTB

  Utenriksministeren i Myanmars militærjunta har vært i Bangkok for samtaler med sin thailandske kollega, der de militære grep makten i et kupp i 2014.

  Wunna Maung Lwin ble utpekt som utenriksminister i Myanmar etter militærkuppet 1. februar, der landets leder Aung San Suu Kyi ble styrtet og satt i husarrest.

  I Bangkok ble han tatt imot av Don Pramudwinai, som de militære kuppmakerne i Thailand innsatte som utenriksminister i 2015.

  Indonesias utenriksminister Retno Marsudi deltok også under møtet, men det er ikke kjent hva de tre snakket om. Etter møtet oppfordret hun imidlertid kuppmakerne i Myanmar til å lytte til folkets vilje.

  – For at det skal kunne bli en inkluderende, demokratisk overgangsprosess, må Myanmars innbyggere bli hørt, sa Retno Marsudi, som også oppfordret kuppmakerne til å gi humanitær tilgang til fanger.

  Hundrevis av demonstranter samlet seg onsdag utenfor Indonesias ambassade i Yangon i Myanmar med et klart budskap:

  «Slutt å forhandle med dem» og «Indonesia, ikke støtt diktatorer» het det på demonstrantenes plakater.

 • av NTB
  DEL
  Tyskland forlenger Afghanistan-operasjon

  Tyskland forlenger sitt militære nærvær i Afghanistan med ti måneder, har regjeringen besluttet.

  Tyskland har med sine 1.100 soldater den nest største kontingenten i Nato-styrken i Afghanistan, som nå teller 9.600 soldater.

  Mandatet for det tyske bidraget utløper ved utgangen av mars, men regjeringen i Berlin vil forlenge det til 31. januar neste år. Dette må formelt vedtas i den tyske nasjonalforsamlingen.

  USA har inngått en avtale med Taliban om å hente hjem sine resterende 2.500 soldater fra landet, men det er uklart om president Joe Biden vil gjennomføre tilbaketrekningen som forutsatt.

  Nato har ikke besluttet om de skal videreføre sin operasjon i landet.

 • av NTB
  DEL
  Ugandisk milits anklages for nye drap i Kongo

  13 mennesker er drept i angrep fra militssoldater i Beni-regionen øst i Kongo, opplyser lokale myndigheter.

  Elleve mennesker ble drept i et angrep mot landsbyen Kisima sent tirsdag kveld, og ytterligere to ble drept i et angrep i byen Oicha.

  Den ugandiske islamistgruppen ADF anklages for å stå bak angrepene.

  Ifølge Oichas ordfører Nicolas Kikuku ble en av ADF-angriperne også drept.

  Over 100 store og små opprørsgrupper og militser er aktive i Øst-Kongo, der de blant annet kjemper om mineraler og andre naturressurser.

  Mandag ble Italias ambassadør i Kongo, Luca Attanasio, drept i et angrep mot en hjelpekolonne fra FN i Øst-Kongo. Livvakten og sjåføren hans ble også drept.

 • av NTB
  DEL
  Demonstranter har okkupert det greske konsulatet i Berlin

  Rundt ti demonstranter har trengte seg inn i og okkuperte det greske konsulatet i Berlin. Ansatte har tilkalt politiet.

  Demonstrantene nekter å forlate bygget frivillig, opplyser en talsperson for politiet i Berlin.

  Venstreorienterte aktivister hadde tidligere oppfordret til en protest utenfor konsulatet til støtte for Dimitris Koufontinas, som sitter fengslet i Hellas.

  Koufontinas er dømt for å ha vært aktiv i den greske bygeriljaen 17. november og sultestreiker i fengselet.

  17. november sprang ut av studentopprøret mot den greske juntaen på begynnelsen av 1970-tallet og sto bak flere drap på utenlandske diplomater, greske politikere og næringslivstopper i årene 1975 til 2000.

 • av NTB
  DEL
  Over 40 mennesker fryktes omkommet i Middelhavet

  Minst 41 migranter fryktes å ha omkommet etter at båten de reiste med forliste i Middelhavet, opplyser FN-organisasjoner onsdag.

  De omkomne var blant 120 som forlot Libya i en gummibåt 18. februar, opplyser FNs høykommissær for flyktninger UNHCR og Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM).

  Båten begynte å ta inn vann etter 15 timer til sjøs. Åtte personer omkom innen de fikk hjelp av et handelsfartøy.

  – Mange flere omkom på havet under den vanskelige redningsoperasjonen, står det i en felles kunngjøring fra FN-organisasjonene.

  De opplyser at rundt 160 migranter i år har omkommet i Middelhavet i et forsøk på å nå Europa fra Nord-Afrika.

 • av NTB
  DEL
  16 drept i Boko Haram-angrep i Nigeria

  16 mennesker, blant dem ni barn, er bekreftet drept i et Boko-Haram angrep nordøst i Nigeria.

  Angrepet fant sted i byen Maidiguri tirsdag. De første meldingene gikk ut på at ti mennesker ble drept og 47 ble såret i angrepet.

  – Dødstallet har steget til 16, opplyste den lokale militsledere Babakura Kolo onsdag.

  Flere steder i Nigeria har lokalsamfunn opprettet eller fått hjelp av militser, som samarbeider med hæren om å forsvare seg mot angrep fra Boko Haram.

  Landet har siden 2009 vært preget av et jihadistopprør som så langt har krevd 36.000 liv. Rundt 2 millioner har måttet flykte fra hjemmene sine.

 • av Wasim Riaz
  DEL
  16 tonn kokain beslaglagt – Europas største beslag

  Tollerne i Hamburg har gjort Europas største beslag av kokain, skriver den tyske avisen Bild. Totalt ble det oppdaget mer enn 16 tonn kokain i fem containere fra Paraguay, ble det opplyst onsdag.

  Som et resultat av den tyske etterforskningen ble ytterligere syv tonn kokain beslaglagt i Belgia. Den totale verdien av stoffet er flere milliarder euro.

  Stoffet ble funnet 12. februar under blikkbokser med fyllstoff.

  Beslaget i Hamburg ble offentliggjort dagen etter nederlandske tollere fortalte det største heroindraget i landet. Der oppdaget tollerne mer enn 1500 kilo heroin på havnen i Rotterdam.

  Ler mer her.

 • av NTB
  DEL
  Ber om syv års fengsel for drapsforsøk på Holmlia
  Påtalemyndigheten ber om sju års fengsel for mannen som nesten tok livet av en annen ung mann da han for tre år siden, på en gangvei ved Holmlia senter, skjøt vedkommende i beinet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
  Påtalemyndigheten ber om sju års fengsel for mannen som nesten tok livet av en annen ung mann da han for tre år siden, på en gangvei ved Holmlia senter, skjøt vedkommende i beinet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

  Flere skjerpende omstendigheter innebærer at tiltalte må dømmes strengt for drapsforsøk, mener aktor. Hun ber om syv års fengsel for 23-åringen.

  – Handlingen bærer preg av totalt manglende respekt for omverdenen, og det var stor risiko for at også andre personer kunne bli skadd fysisk, sier statsadvokat Asbjørg Lykkjen.

  Hun konkluderte sin prosedyre i Oslo tingrett tirsdag med å be om at hovedtiltalte dømmes til syv års fengsel for drapsforsøk. Hans medtiltalte – den 26 år gamle mannen aktoratet mener bestilte et voldsangrep mot offeret – må dømmes til ett års fengsel for medvirkning til grov kroppsskade, ba aktor.

  Skyteepisoden fant sted på en mye brukt gangvei ved Holmlia senter en ettermiddag i april for snart tre år siden. Hovedtiltalte skjøt offeret i benet og tok nesten livet av ham fordi prosjektilet rev over lårpulsåren.

  Les mer her.

 • av NTB
  DEL
  Jordskjelv på Island – ikke meldt om skadede

  Et kraftig jordskjelv og flere etterskjelv rammet Island onsdag formiddag. Det er ikke meldt om skadede, men folk bes være forsiktige.

  Det første skjelvet rammet Island i 10-tiden, rundt 35 kilometer sørvest for hovedstaden Reykjavik, ifølge rikskringkasteren RÚV.

  Det er siden da registrert flere skjelv, deriblant tre store.

  Skjelvene skal ha hatt en styrke på inntil 5,7, og kunne kjennes godt i Reykjavík. Borgermesteren i den nærliggende kommunen Grindavík sier det ikke er meldt om skadede eller store ødeleggelser. (NTB)

 • av Wasim Riaz
  DEL
  Norgeshistoriens største tollbeslag av khat
  17. januar ble det beslaglagt 640 kilo khat på Svinesund.
  17. januar ble det beslaglagt 640 kilo khat på Svinesund. Foto: Tolletaten

  Under en tollkontroll på Svinesund 17. januar gjorde tollerne norgeshistoriens største tollbeslag av khat, det melder Tollvesenet på Twitter.

  Det ble avdekket hele 640 kilo tørka khat i et slovakisk registrert vogntog etter at den slovakiske sjåføren (33) deklarerte en konteiner med Matcha blader.

  Til sammenligning ble det beslaglagt 3325 kilo khat i hele 2019.

 • av NTB
  DEL
  Forsvarer vil at Baneheia-saken skal gå i Oslo

  Den gjenåpnede saken mot Viggo Kristiansen bør gå for Borgarting lagmannsrett i Oslo, mener Kristiansens forsvarer, advokat Arvid Sjødin.

  – Det er det mest naturlige og enkleste for partene og vitner at saken går for Borgarting lagmannsrett. Den ligger sentralt, og det er mye lettere å komme seg fra Kristiansand til Oslo enn til Bergen, sier advokat Sjødin til NTB.

  Høyesterett startet tirsdag arbeidet med å oppnevne domstolen som skal behandle Baneheia-saken på nytt, blant annet ved å innhente partenes syn.

  Valget kan uansett ikke falle på Agder lagmannsrett, domstolen som avsa den fellende dommen mot Viggo Kristiansen i 2002, men skal ifølge loven være en av de tilliggende lagmannsrettene – Borgarting eller Gulating. (NTB)

 • av NTB
  DEL
  Frifinnelse i barnevernssak i Oslo ankes

  Påtalemyndigheten vil ikke akseptere at Oslo kommune går fri i saken der retten kom til at barnevernet begikk grove brudd på tjenesteplikten overfor en jente.

  – Dommen er anket, og anken gjelder bevisbedømmelsen under skyldspørsmålet samt lovanvendelsen, skriver statsadvokat Asbjørg Lykkjen til NTB.

  Det betyr at påtalemyndigheten ønsker at saken underlegges full, ny behandling i lagmannsretten.

  Lykkjen er uenig i konklusjonen til Oslo tingrett om at kommunen ikke kan domfelles, selv om den konstaterte at barnevernstjenesten begikk flere grove brudd på tjenesteplikten overfor en tenåringsjente. (NTB)

Flere artikler

 1. NORGE
  Publisert:

  Frp: – Forsvarsministeren må vurdere full stans i marinens operasjoner

 2. NORGE
  Publisert:

  Kommuner stenger skolene uten rød smittespredning. Barneombudet reagerer kraftig.

 3. NORGE
  Publisert:

  På fire timer fredag ettermiddag sa 50 leger opp jobben sin i Bærum. Flere titalls kan følge etter.

 4. NORGE
  Publisert:

  FHI: Ny koronavariant kan gjøre epidemien mer krevende

 5. NORGE
  Publisert:

  Undersøkelse: 10 personer i politiet er blitt tvunget til seksuelle handlinger av en kollega i 2020

 6. NORGE
  Publisert:

  Siktet mann etter drapsforsøk i Stavanger erkjenner ikke straffskyld