Norge

Nyhetsstudio: Siste nytt

Festet innlegg
Skogbrannen ved Dombås har blusset opp igjen
23. juni kl 17:48av NTB
DEL
Brannen ved Dombås som startet mandag, har blusset opp igjen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Brannmannskaper jobber for å få kontroll på en skogbrann mellom Dombås og Dovre sentrum, samme sted som det brant mandag og tirsdag denne uken.

Et brannhelikopter forsøker å få kontroll på skogbrannen, skriver GD.

– Brannen har trukket seg vestover. Vi håper det vil roe seg nå, men kommer det kastevind, kan det snu, sier brannsjef Åge Tøndevoldshagen.

Det brant samme sted mandag og tirsdag denne uken, og det førte til forsinkelser på strekningen Dovre-Dombås på Dovrebanen.

Bane Nor opplyser til NTB at togtrafikken gikk som normalt torsdag ettermiddag, men at det kan oppstå noen forsinkelser.

Siste innlegg
Har du innspill til redaksjonen? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send inn
 • av NTB
  DEL
  Tøffet seg med machete, fikk samfunnsstraff

  En mann i 30-årene er dømt til samfunnsstraff for trusler og for å ha hatt med seg en machete på Navs kontor i Arendal.

  Mannen var ruset og skal ha troppet opp i den tro at det var fattet et vedtak om nødpenger. Det var det ikke, informerte saksbehandleren, som tilbød ham en matpose, skriver Agderposten.

  Dette falt ikke i god jord hos mannen, som sa at han ikke ville dra før han fikk pengene. Han slo i bordet, kastet et eple i skranken og skal ha sagt følgende:

  – Hadde dette vært på Nav i Oslo så skulle jeg ha slått deg i skallen med en machete, men siden vi er i Arendal og jeg har skjerpet meg, så skal jeg ikke gjøre det.

  For machete, det hadde han. Det ble klart da politiet pågrep ham. Nav-saksbehandleren, som kjente mannen fra før, ble ikke umiddelbart skremt. Men hun skal ha blitt svært redd da hun fikk vite om våpenfunnet i en slire under jakken, står det i rettsdokumentene.

  Det nevnes videre at saksbehandleren innledningsvis mente at mannen, som er i en rehabiliteringsfase, bare ville tøffe seg.

  En rekke andre mindre forhold ble også behandlet i Agder tingrett. I tillegg til 32 timer med samfunnsstraff, inndras kniver og macheten.

 • av NTB
  DEL
  38 migranter strandet i dagevis

  Gresk politi sier de har funnet en gruppe med 38 syriske migranter som har stått fast på en holme i grenseelven Evros i flere dager.

  – Etter å ha mottatt nye opplysninger og gjort omfattende undersøkelser har vi funnet en gruppe ulovlige innvandrere som sier de er syriske. Det er ni kvinner og sju barn i gruppen, opplyser politiet.

  Gruppen, som også inkluderer en gravid kvinne, ble funnet rundt fire kilometer fra der det først var oppgitt at de befant seg, heter det i politiets uttalelse. De legger til at det opprinnelige stedet som ble oppgitt, befinner seg utenfor gresk territorium.

  Innenriksminister Notis Mitarachi sier migrantene ble funnet i en båt fire kilometer sør for en tyrkisk holme i Evros, som danner grense mellom Tyrkia og Hellas.

  Greske medier og organisasjoner melder at det er et dødt barn i gruppen som nå er funnet, men dette er ikke bekreftet av politiet.

  De siste dagene har det kommet flere meldinger om at migrantene var strandet på en holme og at hverken Hellas eller Tyrkia ville ta ansvar for dem. FN uttrykte i helgen bekymring for gruppen.

 • av NTB
  DEL
  Nesten 6.000 lynnedslag på Østlandet.
  Lynnedslag gjorde at et tre falt over en barnehage i Gaustadveien i Oslo mandag kveld. Foto: Annika Byrde / NTB

  I løpet av seks timer mandag har det vært nesten 6.000 lynnedslag på Østlandet.

  – Det er ganske heftig. Men det som ligger i Sverige, er ganske mye verre. Det dreier seg om 22.000 nedslag, sier vakthavende meteorolog Siri Wiberg ved Meteorologisk institutt til NTB mandag kveld.

  Meteorologen er ikke sikker på om uværet i Sverige er på vei til Norge eller ei.

  – Vi har sendt ut varsel på mye bygeaktivitet med farevarsel for styrtregn, så dette kan godt fortsette utover kvelden, sier Wiberg og viser til instituttets informasjonsside.

  Også tirsdag og onsdag vil det bli bygeaktivitet i Sør-Norge.

  – Særlig nord på Østlandet. Noen av bygene blir veldig kraftige. Men det blir noe mindre bygeaktivitet onsdag og torsdag, sier vakthavende meteorolog Siri Wiberg.

 • av NTB
  DEL
  Ukrainsk kornskip er «sporløst forsvunnet»
  Lasteskipet Razoni seilte gjennom Bosporosstredet ved Istanbul for to uker siden. Nå er senderen som kringkaster skipets posisjon, skrudd av, og det er ukjent hvor Razoni og lasten på 26.000 tonn mais fra Ukraina befinner seg. Arkivfoto: Khalil Hamra / AP / NTB

  Skipet som forlot Ukraina med den første kornlasten siden eksporten ble gjenopptatt, har sluttet å oppgi hvor det er og hvor lasten er på vei.

  Razoni forlot Odesa med 26.000 tonn mais 1. august. Opprinnelig skulle lasten til Libanon, men kjøperen trakk seg og underveis har lasten blitt kjøpt og solgt flere ganger.

  De siste tre dagene har det ikke kommet signaler fra senderen som identifiserer skipet og oppgir hvor det befinner seg. Den siste kjente posisjonen var i nærheten av Kypros.

  To kilder opplyser til Reuters at skipet er på vei til den syriske havnebyen Tartus. Det kan være forklaringen på at senderen er skrudd av. Syria er en nær alliert av Russland, og Ukraina har beskyldt syrerne for å kjøpe korn som er stjålet fra Ukraina under krigen. Syria er også underlagt en rekke vestlige sanksjoner i kjølvannet av den elleve år lange borgerkrigen.

 • av NTB
  DEL
  Hver sjuende pub har gått dukken i City of London
  Illustrasjonsfoto: Alberto Pezzali / AP / NTB

  En sjudel av alle puber, barer og restauranter i Londons finansdistrikt har bukket under siden koronaen meldte sin ankomst i 2020.

  Serveringsbransjen i et av verdens viktigste finansdistrikter har lidd betydelige større koronatap enn resten av Storbritannia. Det viser en bransjeoversikt lagt frem mandag.

  Mye av forklaringen ligger i hjemmekontor og andre løsninger som førte til at folk ikke var på kontoret under pandemien.

  Folk som tidligere pendlet inn til byen, har i stedet jobbet hjemmefra og gått på pub og restaurant i nærområdet, påpeker rapporten.

  Også fraværet av turister har vært merkbart for dem som serverer mat og drikke i den britiske hovedstaden.

  – Det ser også ut til at de nye arbeidsmønstrene kommer til å bli permanente for mange, noe som har bidratt til vedvarende nedgang i sentrum, sier Karl Chessell i CGA, som står bak mandagens rapport.

 • av NTB
  DEL
  Lastebilsjåfør skadet i ulykke i Porsgrunn

  En sjåfør er kjørt til sykehus etter å ha blitt skadet da lastebilen han kjørte, ble hengende utfor en høy kant på et anleggsområde i Porsgrunn.

  Mannen i 70-årene er kjørt til Skien sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er ukjent, opplyser Sørøst politidistrikt.

  Luftambulansen måtte avbryte oppdraget på grunn av værforholdene. Ulykkesstedet er i et anleggsområde i Langangen knyttet til bygging av ny E18.

  Ambulanse, brannvesen og politi rykket mandag kveld ut til området. Det skal bare ha vært sjåføren som satt i lastebilen.

  – Vedkommende er ved bevissthet og får tilsyn i ambulansen. Sjåføren skal ha fått klemskader, og skadene anses å være alvorlige, opplyste operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen til Varden.

  En kranbil ble sendt til ulykkesstedet for å sikre lastebilen sammen med flere tunge brannbiler.

 • av NTB
  DEL
  Rudy Giuliani etterforskes for ulovlig valgpåvirkning
  Rudy Giuliani, tidligere ordfører i New York og Donald Trumps advokat, etterforskes for mulig innblanding i valget i delstaten Georgia i 2020. Foto: AP / NTB

  Donald Trumps tidligere advokat Rudy Giuliani etterforskes i Georgia for mulig ulovlig påvirkning av valget i delstaten i 2020.

  Det fikk advokatene til Giuliani kunngjort av påtalemyndigheten i Georgia mandag.

  Etterforskningen av Giuliani er den del av den omfattende etterforskningen av Trump og flere andre som mistenkes for å blande seg inn i valget i delstaten i 2020 og forsøke å påvirke resultatet.

  Guiliani er blant dem som fremmet grunnløse påstander om valgfusk etter presidentvalget Trump tapte i november 2020, og han bidro aktivt for å hindre at Joe Biden ble utropt til vinner.

 • av Robert Gjerde
  DEL
  Scholz: Stoler på at Norge sikrer energileveranser
  Den tyske forbundskansleren Olaf Scholz og statsminister Jonas Gahr Støre under pressekonferanse på Munch i Oslo mandag. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB

  Statsminister Jonas Gahr Støres uttalelser til Aftenposten om at "hvert land må ta ansvar for at kraftsystemet deres holder" og at Norge «har tatt beslutninger for å sikre vår vannkraftkapasitet", ble tema da den tyske forbundskansler Olaf Scholz og Støre møttes mandag.

  I praksis kan Støres uttalelser til Aftenposten bety at Norge ikke vil eksportere elektrisk kraft til f. eks. Tyskland i vinter, dersom norske vannmagasiner kommer under et hittil ikke definert minimumsnivå.

  På en pressekonferanse i Munch mandag ettermiddag, der også de nordiske statsministrene deltok, tonet imidlertid Scholz ned Støres uttalelser.

  På en pressekonferanse i statsministerboligen mandag kveld, var Scholz svært rosende i omtalen av Norge.

  – Vi kan alltid stole på at Norge gjør alt for å sikre energileveranser til Tyskland og til andre partnere, sa Scholz.

  På pressekonferansen ble det også presentert planer for et utvidet samarbeid mellom Norge og Tyskland på energiområder som hydrogen, karbonfangst og -lagring, havvind og batteriproduksjon.

  Støre og Scholz har mandag også hatt samtaler om sikkerhetsutfordringene i Europa i kjølvannet av Russland invasjon av Ukraina.

  – Tyskland er Norges viktigste partner i Europa. Vi samarbeider i håndteringen av krigen i Ukraina, og videreutvikler energisamarbeidet innen fornybar energi. Gjennom samarbeid kan vi nå felles mål om grønn industrialisering og lavere utslipp, sier Støre til NTB.

  Norge og Tyskland har siden januar hatt regelmessige møter om energi og industriell omstilling. Det har vært dialog gjennom politiske møter og kontakt mellom norske og tyske selskaper.

  – Norge har gode forutsetninger for å lykkes med grønn verdiskaping, særlig på grunn av viktige ressurser og kompetanse innen energi, offshore og maritim sektor, som er sentrale områder for grønn omstilling i EU-landene, sier Støre.

 • av NTB
  DEL
  Assanges advokater saksøker CIA

  Advokatene til Wikileaks-grunnlegger Julian Assange har saksøkt CIA for å spionere på dem. Også etterretningsbyråets tidligere leder Mike Pompeo saksøkes.

  Assanges advokater anklager CIA for å ha avlyttet samtalene deres og kopiert data fra telefonene og datamaskinene deres.

  Advokatene, og to journalister som også er blant saksøkerne, er amerikanske statsborgere og hevder at CIA har brutt deres grunnlovsfestede rett til konfidensielle samtaler med deres klient Assange, som er australsk statsborger.

  Advokatene hevder CIA samarbeidet med et sikkerhetsselskap som jobbet for den ecuadorianske ambassaden i London, der Assange oppholdt seg i flere år. Slik kunne CIA spionere på Assange og samtalene han hadde med sine advokater og andre han møtte, sier de.

  Assange har de siste årene sittet i et britisk høysikkerhetsfengsel og risikerer å bli utlevert fra Storbritannia til USA, der han er siktet for å ha offentliggjort store mengder hemmeligstemplede dokumenter om USAs krigføring i Afghanistan og Irak.

 • av NTB
  DEL
  Heathrow forlenger begrensninger på passasjertall
  I kjølvannet av pandemien er reiselysten stor, men mange flyplasser og flyselskaper har slitt med bemanningen. Heathrow forlenger nå taket på maks 100.000 reisende fra flyplassen per dag. Arkivfoto: Alberto Pezzali / AP / NTB

  Storflyplassen Heathrow utenfor London beholder taket på antall passasjerer ut oktober måned. Innskrenkningen omfatter dermed også den norske høstferien.

  Flyplassen, som er en av de travleste i Europa, opplyser at maks 100.000 passasjerer kan reise ut pr. dag. Det var ventet at denne begrensningen skulle oppheves 11. september, men nå er den forlenget til 29. oktober.

  Taket ble innført som et midlertidig tiltak i juli fordi underbemanning gjorde at flyplassen ikke klarte å håndtere de mange som ville reise etter at koronarestriksjonene er blitt opphevet. Heathrow ga også flyselskapene beskjed om å ikke selge flere billetter i høysesongen midt på sommeren.

  Ordningen har ført til færre avlysninger i siste liten og kortere ventetid på bagasje, opplyser flyplassen. Samtidig opplyser de at tiltaket følges opp og kan bli fjernet tidligere dersom de ser en varig bedring i situasjonen og de tilgjengelige ressursene.

 • av Siril Thesen
  DEL
  Brann på Jar i Bærum

  Det brenner i Malurtveien på Jar i Bærum, skriver politiet på Twitter.

  Brannvesenet er i gang med innvendig slukking på loftet, men har ikke kontroll pr. nå.

  De opplyser at det er snakk om en enebolig. Det skal brenne kraftig på loftet.

  Beboere i området bes om å lukke vinduer og dører på grunn av kraftig røykutvikling fra brannen.

  Ifølge naboer lynte det kraftig i området rundt tidspunktet da brannen brøt ut.

 • av NTB
  DEL
  Klatrer til sykehus etter fall i Sigdal

  En klatrer er hentet ned fra en fjellhylle under Andersnatten i Sigdal. Mannen i 30-årene har mulige ryggskader.

  Klatreren lå på en hylle langs fjellsiden og var våken og ved bevissthet, ifølge Sørøst politidistrikt, som mottok melding om ulykken klokken 18.14 mandag.

  – Sea King har løftet ut klatrer. Mulig ryggskader, blir fraktet til sykehus, melder politiet.

  Den skadede mannen er kjørt til Drammen sykehus i ambulanse.

  Det øvrige turfølget er også hentet ut av fjellveggen med redningshelikopter. Norsk alpin redningsgruppe bisto i arbeidet. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet.

  Andersnatten er et fjell i Sigdal kommune i Viken. Det har en høyde på 733 meter over havet.

 • av NTB
  DEL
  Trettebergstuen: – et angrep på alles ytringsfrihet
  Kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap) på pressekonferansen der Ytringsfrihetskommisjonen la fram sin rapport under Arendalsuka 2022. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

  Kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap) sier at angrepet på forfatteren Salman Rushdie var et angrep på alles ytringsfrihet.

  – Det var en påminnelse om hvor viktig, men samtidig hvor sårbar den er. En påminnelse om at vi er nødt til å kjempe sammen for å ta vare på ytringsfriheten, stå skulder ved skulder og slå ring om den grunnleggende rettigheten ytringsfriheten er, sa statsråden da Ytringsfrihetskommisjonen presenterte sin rapport i Arendal mandag.

  Hun påpekte at vi for første gang siden 1999 har fått en full gjennomgang av statusen til en av de mest grunnleggende rettighetene vi mennesker har og som det norske samfunnet er tuftet på.

  – Det er vanskelig å skulle overvurdere betydningen av det. Denne rapporten blir viktig fremover, og vi skal bruke tid på den, lovet hun.

  Trettebergstuen spår at rapporten vil skape mye debatt utover høsten.

  – Jeg gleder meg til det og jeg gleder meg til å delta i de debattene, for det er mye vi må diskutere, sa kulturministeren.

 • av Adriane Lilleskare Lunde
  DEL
  Støre: Må finne gode, sikre og rimelige kraftløsninger

  Mandag møtte de fem nordiske statsministrene den tyske forbundskansleren Olaf Scholz på Munchmuseet i Oslo. De møtes i en tid der Europa, og særlig Tyskland, står i en energikrise.

  Ifølge Støre har de viktigste temaene under dagens møte vært Ukraina-krigen, europeisk sikkerhetspolitikk, Nato og kraftkrisen.

  Støre understreket hvor viktig Tyskland er for de nordiske landene.

  Han vektla også betydningen av mer fornybar energi i Europa.

  Vi må finne gode, sikre og rimelige kraftløsninger, sa Støre.

  – Det blir tøft og turbulent, men vi er alle enige om at det må gjøres.

 • av NTB
  DEL
  Ruto utropt som valgvinner i Kenya – avviser resultatet
  William Ruto (i midten) har blitt utropt til vinner av presidentvalget i Kenya av lederen for landets valgkommisjon. Samtidig er det full splittelse i kommisjonen der fire medlemmer sier valgresultatet må avvises. Foto: Brian Inganga / AP / NTB

  Lederen for Kenyas valgkommisjon har utropt William Ruto til vinner av forrige ukes presidentvalg, men fire av sju kommissærer avviser resultatet.

  – Vi kan ikke så inne for det resultatet som skal kunngjøres, sa nestleder Juliana Cherera i den uavhengige valgkommisjonen mandag. Hun sier prosessen ikke har vært åpen og gjennomsiktig.

  Kort tid senere ble Ruto utropt til vinner og landets neste president av valgkommisjonens leder Wafula Chebukati.

  Ifølge Chebukati har Ruto fått 50,49 prosent av stemmene mens utfordreren, tidligere opposisjonsleder Raila Odinga, har fått 48,85 prosent.

  I helgen viste foreløpige resultater et lite forsprang for Odinga, som støttes av avtroppende president Uhuru Kenyatta.

  Kenya håper på en fredelig maktovertakelse etter Uhuru Kenyatta, som går av etter å ha sittet i to perioder. Tidligere valg har utløst blodige opptøyer som følge av anklager om valgfusk.

  Ifølge Reuters har det oppstått håndgemeng i et lokale der stemmene etter presidentvalget telles.

 • av NTB
  DEL
  Skal styrke forsvarssamarbeidet
  Munchmuseets direktør Stein Olav Henrichsen under en omvisning i museet med statsminister Jonas Gahr Støre og Danmarks statsminister Mette Frederiksen, svenske Magdalena Andersson, finske Sanna Marin og islandske Katrín Jakobsdóttir. Foto: Terje Bendiksby / NTB

  Støre tok mandag imot sine nordiske statsministerkolleger på Munchmuseet i Oslo. Der sto forsterket forsvarssamarbeid høyt på agendaen.

  Etter en omvisning blant Edvard Munchs kunstverk tidligere på dagen, inviterte statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til felles pressekonferanse med sine nordiske kolleger på toppen av Munchmuseet mandag ettermiddag.

  Til stede var statsministrene fra Sverige, Danmark, Finland og Island: Magdalena Andersson, Mette Frederiksen, Sanna Marin og Katrín Jakobsdóttir.

  Anledningen er at Norge er vertskap for et uformelt ministermøte mellom de fem landene. På agendaen sto blant annet nordisk forsvarssamarbeid, som Støre og de andre statslederne er enige om at skal styrkes i tiden fremover.

 • av Siril Thesen
  DEL
  Klager inn PST etter Oslo-skytingen

  Zaniar Matapours forsvarere har sendt inn en klage på PST, skriver blant andre VG.

  Ifølge avisen står det i klagen at «uttalelsene fra flere personer i PST er åpenbart skyldkonstaterende».

  Forsvarerne anklager PST for å ha brutt med uskyldspresumpsjonen, som innebærer at enhver skal anses uskyldig til det motsatte er bevist.

  I brevet trekker de frem uttalelser som at PST vurderer angrepet som «en ekstrem islamistisk terrorhandling» og at «Pride-arrangementet var målet for terroristen».

  Staten ved Justisdepartementet og Riksadvokaten bes erkjenne ansvar for krenkelsen.

  Zaniar Matapour (43) er siktet for å ha gjennomført en terrorhandling etter å ha løsnet skudd mot utestedene Per på Hjørnet og London Pub i Oslo sentrum i juni. To personer ble drept og flere skadet.

 • av NTB
  DEL
  Putin tilbyr «kamptestede» våpen på messe
  Russlands president Vladimir Putin og forsvarsminister Sergej Sjojgu (i uniform) ankom mandag en militærmesse utenfor Moskva. Mikhail Klimentyev / Sputnik / AP / NTB

  Russlands president sier på en våpenmesse at landet er klar til å levere våpen til sine partnere og sier at «nesten alle er brukt i reelle stridssituasjoner».

  – Vi er klare til å tilby de mest moderne våpentypene, fra håndvåpen til artilleri, kampfly og droner, til våre allierte og partnere, sa Vladimir Putin da han åpnet en militær messe utenfor Moskva mandag. Han sier russiske våpen verdsettes av militærpersonell for sin «pålitelighet, kvalitet og – viktigst av alt – effektivitet».

  – De aller fleste er også brukt i reelle stridssituasjoner med enn én gang, understreker den russiske presidenten.

  Mens Russland blir stadig mer isolert internasjonalt, priser Putin landets «mange allierte, partnere og likesinnede på ulike kontinenter». Putin sier Russland setter pris på «historisk sterke, vennlige og tillitsfulle bånd» til land i Latin-Amerika, Asia og Afrika.

  Russland er verdens nest største våpeneksportør etter USA, ifølge det svenske fredsforskningsinstituttet Sipri, men de siste årene har eksporten falt jevnt.

 • av NTB
  DEL
  Drapstruet etter Freya-avlivingen
  Fiskeridirektør Frank Bakke Jensen og kona Hilde Sjurelv har blitt drapstruet etter at hvalrossen Freya ble avlivet. Foto: Torstein Bøe / NTB

  Fiskeridirektør Frank Bakke-Jensen og kona Hilde Sjurelv er blitt drapstruet etter at hvalrossen Freya ble avlivet.

  – Jeg har etter hvert blitt vant til å få trusler, men jeg mener det er alvorlig når det går utover familien min, sier Bakke-Jensen til iTromsø.

  Kona Hilde Sjurelv har måttet lukke Facebook-profilen sin på grunn av alle meldingene.

  – Etter at det ble kjent at Freya var avlivet, har det haglet inn på Messenger og i kommentarfeltet på Facebook. Det er trusler fra Tyskland, USA, Sverige – ja, overalt, over hele verden, forteller hun.

  «Morder, morder må du dø i helvete», skriver en av brukerne. En annen skriver at Hilde Sjurelv og ektemannen snart vil bli drept i parets hjem.

  Hvalrossen Freya ble søndag avlivet av personell fra Fiskeridirektoratet. Årsaken er blant annet at direktoratet fryktet flere farlige hendelsen på grunn av skuelystne som ikke klarte å holde avstand.

 • av Odd Inge Aas og Sigrid Gausen
  DEL
  Høyre vil ikke ha ekstraordinært strøm-møte nå

  ARENDAL: Nikolai Astrup sier til Aftenposten at Høyre ikke vil være med på å kalle inn Stortinget til et ekstraordinært møte før regjeringen har lagt frem en sak.

  Flere partier krever det, etter at energiminister Terje Aasland la frem regjeringens tidsplan for strømstøtte til næringslivet.

  – Vi forventer at regjeringen legger frem en sak i løpet av en måned. Da vil det være behov for et ekstraordinært møte, sier Astrup.

  – Dere vil ikke kreve det på presidentskapets møte tirsdag?

  – Nei, vi må ha en sak å behandle.

  Han sier Høyre vil gi frem til midten av september til å komme med en løsning.

  Frp, SV, Rødt og KrF har tatt til orde for et hastemøte nå. Det vil altså ikke Høyre.

  - De partiene ønsker en makspris på strøm, og det gjør ikke vi. Vi mener at makspris vil øke risikoen for rasjonering og knapphet på energi, sier Astrup.

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  POLITIKK
  Publisert:

  SV kan gå med på å avlyse på elektrifisering av sokkelen. På én betingelse

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5