Måtte sette inn buss for fly etter tekniske problemer

Passasjerer som skulle reise med flight DY773 fra Trondheim til Oslo, måtte bytte ut den drøyt timelange flyturen med en betraktelig lengre busstur.

185 Norwegian-passasjerer som skulle reise fra Trondheim til Oslo fikk valget mellom å booke om billettene eller å sette seg på bussen.

Som følge av tekniske problemer måtte Norwegian kansellere flyet som skulle frakte 185 passasjerer fra Trondheim til Oslo klokken 19 søndag kveld.

Som følge av kanselleringen har Norwegian satt opp buss for fly på strekningen. Istedenfor en flytur på rundt 55 minutter, må passasjerene belage seg på over seks timer i buss.

– På grunn av tekniske feil på det aktuelle flyet, har vi måtte sette opp busser mellom Trondheim og Oslo, sier Charlotte Holmberg Jacobsson, presseansvarlig i Norwegian, til Aftenposten.

– Var det ikke andre fly tilgjengelig?

– Nei, det var dessverre ikke det. Da ble dette den beste løsningen, sier Holmberg Jacobsson, som påpeker at de har tilbudt alle passasjerene å booke om billettene uten ekstra kostnad.

Det blir en sen kveld før Norwegian-passasjerene ankommer Oslo lufthavn med buss.

– Det er veldig sjeldent at vi må gjøre dette. Det skjer bare hvis det ikke finnes andre alternativer, men vi beklager selvfølgelig dette, sier hun.