Norge

Tilstanden uendret for 15-åring etter voldshendelsen på Toten

Tilstanden til 15-åringen som ble utsatt for en alvorlig voldshendelse på Toten i forrige uke, er fremdeles uendret. Hans far er siktet for drapsforsøk.

En 15 år gammel gutt ble onsdag 9. oktober livstruende skadd i en voldshendelse på Toten. Tilstanden hans er fremdeles uendret, ifølge politiet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
  • NTB

– Det jobbes på flere områder. Denne uken har vi blant annet gjennomført flere avhør i saken. Politiet har nå god kontroll og oversikt over etterforskningsløpet, sier politifaglig etterforskningsleder John Eivind Melbye i en pressemelding fredag ettermiddag.

Politiet ønsker ikke å gå i detalj vedrørende guttens helsetilstand overfor NTB.

Faren er siktet for drapsforsøk. Politiet vil i løpet av helgen vurdere om de kommer til å gå ut med flere detaljer vedrørende siktelsen i saken.

Politiet mottok melding om hendelsen om morgenen klokken 8.38 onsdag 9. oktober. På stedet fant politiet 15-åringen livløs og iverksatte livreddende tiltak.

Den siktede faren ble pågrepet på udramatisk vis, og dagen etter ble han varetektsfengslet i fire uker. Han har forklart seg i avhør og har ifølge politiet vært samarbeidsvillig og gitt en detaljert forklaring.

Les også

  1. Drapsforsøkssiktet far varetektsfengsles i fire uker

  2. Far erkjenner drapsforsøk på 15 år gammel sønn på Toten

  3. 15-åring fremdeles kritisk skadet etter voldshendelse

  4. Fortsatt uavklart tilstand for 15-åring etter voldshendelse på Toten

Les mer om

  1. Politiet
  2. Vold
  3. Krim