Norge

Moren avhørt om Lørenskog-drapene

Politiet fikk søndag gjennomført et avhør av moren som er siktet for å ha drept sine to barn på Lørenskog. Siktelsen mot henne er ikke endret etter avhøret.

Advokat Gunhild Lærum er oppnevnt som forsvarer for kvinnen som er siktet for å ha drept sine to barn på Lørenskog 19. juli. Søndag ble kvinnen forsøkt avhørt.
  • NTB

Kvinnens forsvarer, advokat Gunhild Lærum, sier til NTB at avhøret av den 35 år gamle kvinnen ble kort, og at hun ikke tok stilling til siktelsen for drap på sine to barn.

– Jeg har egentlig ingen annen kommentar til det enn at det ikke var et så veldig langt avhør, og at det var vanskelig å gjennomføre på grunn av hennes situasjon, sier Lærum.

– Hun har ikke tatt stilling til siktelsen for drap. Hun klarer ikke å forholde seg til det, hun er veldig utenfor, sier advokaten.

Fortsatt status som siktet

Kvinnen er innlagt på sykehus og skal nå gjennom en prejudisiell observasjon som psykologspesialist Pål Grøndahl skal gjennomføre.

Politiet opplyser at de ikke vil gå ut med detaljer fra avhøret, som ble gjennomført søndag. Den 35 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept sine to små barn 19. juli, hadde frem til søndag ikke vært i stand til å la seg bli avhørt.

– Hennes status som siktet i saken er ikke endret etter avhøret. Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å gå ut med ytterligere informasjon om hva som fremkom av opplysninger i avhøret, sier politiadvokat Sonika Sharma-Sundheim i en pressemelding fra Øst politidistrikt.

Sharma-Sundheim opplyser at politiet ikke mistenker at det er flere gjerningspersoner i saken.

Les også

  1. Mor siktet for å ha drept sine to barn i Lørenskog

  2. Lørenskog-drapene: Døde barn obdusert

Les mer om

  1. Krim
  2. Drap
  3. Lørenskog
  4. Barn