Norge

Kvinne døde etter at bil havnet i sjøen i Svolvær, melder Lofotposten – ulykken har krevd tre liv

Blomster på fergeleia hvor en mann og en ung kvinne døde etter at en bil havnet i vannet i Svolvær lørdag. Ulykken skjedde trolig under øvelseskjøring. Autovernet på kaia var ødelagt. Fredag kom meldingen om at også den tredje kvinnen i bilen er død. Foto: Trine Sivertsen /Våganavisa / NTB scanpix Foto: Trine Sivertsen / NTB scanpix

To andre personer mistet også livet i ulykken. Ulykken har krevd tre liv.

  • NTB
  • Kjersti Nipen
    Journalist

En 19 år gammel kvinne og en mann i 30-årene mistet også livet da bilen kjørte ut i sjøen. De involverte i ulykken er fra to familier i det somaliske miljøet i Svolvær. Mor og datter er fra samme familie, mens mannen er fra en annen familie.

Moren, en kvinne i 30-årene, har vært innlagt ved Universitetssykehuset Nord-Norge. Tilstanden hennes var først alvorlig, men stabil, så forverret tilstanden seg. Ulykken har nå krevd tre menneskeliv.

Politiet mener ulykken skjedde under øvelseskjøring.

Autovernet på kaia var ødelagt. Statens vegvesen har bekreftet at de hadde fått beskjed om det ødelagte autovernet flere ganger og at de skulle ha utbedret det på forsommeren i år.

Les også

Politiet: Ulykken i Svolvær skjedde trolig under øvelseskjøring

Blomster på fergeleia hvor en mann og en ung kvinne døde etter at en bil havnet i vannet i Svolvær lørdag. Foto: Trine Sivertsen / NTB scanpix

Les mer om

  1. Ulykker