Kvinne slått ned og voldtatt utenfor eget hjem på Hønefoss

Sørøst politidistrikt leter etter en ukjent gjerningsmann etter at en kvinne (25) ble slått bevisstløs og voldtatt da hun skulle hente ved forrige torsdag.

  • og NTB

– Av hensyn til etterforskningen ønsker jeg ikke å gi ut detaljer, sier avsnittsleder Britt Togba ved seksjonen for seksualisert vold i politidistriktet til Dagbladet.

Avisen har snakket med fornærmede, som forklarer at hun var alene hjemme sist torsdag, og bare skulle ut med en sekk for å hente ved, som var stablet opp ved husveggen.

– Klokken må ha vært rundt 19. En stund senere, en time eller en halvtime senere, våkner jeg opp. Jeg ligger da med hodet ned i gjørma og har fryktelig vondt. Smertene er uutholdelige, sier hun.

Alene, i sjokk og smerter, fikk ikke kvinnen seg til å ringe til politiet, forteller hun til avisen.

Etter flere timer ringte hun broren, som kom og hjalp henne til et krisesenter på Hønefoss morgenen etter. De kontaktet politiet og sendte kvinnen videre til voldtektsmottaket i Drammen. Der konstaterte lege og sykepleier at hun var blitt slått ned bakfra og voldtatt.

Kvinnen vet ikke hvem gjerningsmannen kan være, men fordi hun frykter at han kan komme tilbake, bor hun på krisesenteret inntil videre.