Märtha er gravid

Prinsesse Märtha Louise venter sitt tredje barn.

Prinsesse Märtha, her med datteren Leah Isadora, venter sitt tredje barn.
Prinsesse Märtha Louise, datteren Maud Angelica Behn, Ari Behn og datteren Leah Isadora Behn etter julegudstjenesten i Lommedalen kirke første juledag. I dag ble det kjent at prinsessa igjen er gravid.

Hva synes du barnet skal hete? Send ditt forslag eller dine gratulasjoner her!


Prinsessen har termin i oktober, opplyser Slottet.

Ari Behn og Märtha har barna Leah Isadora og Maud Angelica fra før.

— Fin form

Slik lyder meldingen på Slottets hjemmeside:

«Deres Majesteter Kongen og Dronningen har den glede å kunne meddele at Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn venter sitt tredje barn.

Prinsessen har termin medio oktober i år. Den vordende mor er i fin form og det forventes et normalt svangerskap».

Påske på hytta

Det blir en ekstra hyggelig påskefeiring for kongeparet i år. I morgen ettermiddag drar Sonja og Harald til fjells sammen med prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og døtrene Maud Angelica og Leah Isadora.

— Prinsessen og hennes familie tilbringer den første halvdelen av påsken i Sikkilsdalen, forteller nformasjonsrådgiver Sven Gj. Gjeruldsen ved Slottet.

Kongeparet setter stor pris på å være sammen med sine barnebarn, og i år er det Märtha og Aris jenter som lager liv og leven i Prinsehyttas rom.

Hemmelig ferie

Men hvor kronprinsfamilien skal

Les også

Hemmelig påskefeiring for kronprinsfamilien

.

— Det er privat, er alt Gjeruldsen ved Slottet vil si om kronprinsparets planer.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit er for tiden i San Francisco i USA, der de deltar på et fire dagers arbeidsmøte for 40 unge ledere fra ulike deler av verden for å diskutere aids som del av de globale utviklingsutfordringene framover, melder NTB.

Det er UNAIDS som står bak invitasjonen, og møtet foregår i Silicon Valley utenfor San Francisco i tidsrommet 11.-14. mars. Kronprinsessen er som kjent spesialutsending for UNAIDS.

Påsken i Brasil?

Spørsmålet er om kronprinsparet og barna velger å bli igjen i USA for å tilbringe påsken der når møtet er slutt fredag. Kronprins Haakon har mange venner i området etter at han studerte ved University of California i Berkeley fra 1996 til 1999.

Tidligere har kronprinsparet også tilbrakt påsken i Brasil, og i vinterferien i fjor var hele kongefamilien samlet på en ferieøy i Karibia.

Marianne Solberg Behn og Olav Bjørshol skal bli besteforeldre igjen. - En fantastisk følelse, sier Bjørshol.