Norge

Norwegian kansellerer flygninger både lørdag og søndag

Norwegian har kansellert fire flygninger lørdag og syvsøndag. Selskapet sier det er funnet alternativer for de aller fleste passasjerene som skal fly i helgen.

Elleve av Norwegians flygninger er kansellert i helgen etter at flytypen Boeing 737 Max 8 denne uken ble satt på bakken.
  • NTB

– Status nå er at vi har funnet alternativer for de aller fleste som skal ut og reise med Norwegian i helgen, sier kommunikasjonsansvarlig Tonje Næss til NTB.

18 Norwegian-fly av typen Boeing 737 Max 8 er satt på bakken etter at et Ethiopian Airlines-fly av samme modell styrtet i Etiopia søndag. Ulykken kostet alle 157 om bord livet.

Etter anbefalinger fra europeiske luftfartsmyndigheter tirsdag valgte Norwegian å sette alle 18 flyene på bakken. Torsdag ble ti avganger fra, til og i Norge kansellert og fredag ble ni nye avganger kansellert.

Næss mener flyselskapet har lyktes godt med å finne løsninger for passasjerene som er berørt av endringer i flyprogrammet.

Hun opplyser at passasjerer som blir berørt har blitt og blir kontaktet direkte ved hjelp av SMS, og oppfordrer til å sjekke flyselskapets ruteinformasjon for informasjon om enkeltflygninger.

  1. Les også

    Under et møte med Boeing-ledelsen i høst raste pilotene over manglende informasjon

Les mer om

  1. Norwegian
  2. Boeing 737
  3. Luftfart
  4. Fly
  5. Boeing