Fortsatt livstruende for voldsskadet mann fra Horten

Tilstanden søndag er livstruende for en av mennene som lørdag morgen ble funnet alvorlig skadet etter å ha blitt utsatt for grov vold i Horten sentrum.

Tre personer ble funnet skadet utenfor denne bygningen i Storgata i Horten natt til lørdag.

Politiet hadde søndag morgen ikke pågrepet eller siktet noen i saken, men uttaler til NRKat de nå er sikre på at skadene som var påført tre menn som ble funnet på bakken i Horten natt til lørdag, skyldes en kriminell handling. De to alvorligst skadde ligger på Ullevål sykehus i Oslo.

Tilstanden for en av dem var søndag formiddag fortsatt livstruende.

Les også

Mann livstruende skadet etter voldshendelse i Horten

De tredje personen ble også fraktet til sykehus, men har ikke alvorlige fysiske skader, opplyste politiadvokat Pernille Nordendal til NTB lørdag.

De to fornærmede som ikke har livstruende skader, blir avhørt av politiet i løpet av dagen.

I tillegg til vitneavhør, tekniske undersøkelser på stedet og avhør av de fornærmede, har politiet bedt om få utlevert overvåkingsbilder fra butikken rundt stedet i Storgata i Horten.

Operasjonsleder Merete Kvaal oppfordrer dessuten folk til å ta kontakt om de har observert noe unormalt i det aktuelle tidsrommet.

– I Horten er det mange som vil legge merke til unormale aktiviteter. Det kan være snakk om observasjon av biler i området eller andre ting de har reagert på. Ikke nøl med å ta kontakt, sier hun til NRK.