Låtene du må sjekke ut denne uken

Spinning-hits, world-house og comeback fra punkemenn. Vår anmelder Malin Kulseth har vurdert ukens låter.

Calvin Harris' seneste singel med Rihanna på cokal er dessverre ikke noe mer interessant enn en ordinær spinning-hit.
  • Malin Kulseth
    Malin Kulseth

Calvin Harris og Rihanna — «This Is What You Came For»

Taylor Swifts skotske godgutt Calvin Harris har fått med seg Rihanna på vokal på sin siste singel. Det er alltid litt gøy å høre stemmen til Riri, men «This Is What You Came For» er en klassisk spinning-hit og ikke det mest interessante produsenten har i katalogen. Låta sklir garantert rett inn på treningssentrenes spillelister.

Hør ukens beste låter her:

Princess Nokia — «Tomboy»

Har den nuyorikanske rapperen Princess Nokia , også kjent som Destiny Frasquieri , laget årets mest kroppspositive hook? I låten «Tomboy» rapper hun om sine «lil titties and phat belly» og hevder at det viktigste du kan gjøre for å ta tilbake din egen makt er å elske deg selv og alle dine feil.

Radiohead — «Burn The Witch»

Vi er for tiden midt oppe i nok en kryptisk lanseringsperiode før et nytt Radiohead -album, men om den ny singelen «Burn The Witch» kan fortelle oss noe om kommende Dawn Chorus ligger det an til å bli et stort antiklimaks. Låten, som komisk nok er tilgjengelig på strømmetjenestene, følger stilen de har lagt an på de siste utgivelsene In Rainbows og King Of Limbs , og tiden da Radiohead ga oss rocke-anthems og stadige overraskelser er forlengst passert.

Stålkontroll på publikum og media:

Les også

Derfor er Beyoncé blitt verdens største popstjerne

blink-182 — «Bored To Death»

blink-182 er tilbake med sin nyeste singel «Bored To Death» , og den fremkaller ironisk nok ikke mye annet enn nettopp følelsen av å kjede seg ihjel. Punkemennene har jobbet med ny musikk det siste året og har uttalt at de jobber mot alt annet enn middelmådighet, de er klare for å «drepe det». Vel.

Jarle Bernhoft er endelig tilbake:

Les også

Leken målbevissthet

Nils Noa og Mari Boine — «Nu Duohta - So True»

Hele verden er Nils Noa og Mari Boine s lounge denne uken. Samarbeidet med den legendariske folkemusikeren var en drøm for Noa lenge, og har resultert i en slags world-houselåt. «Nu Duohta - So True» er noe av det mer interessante den norske produsenten og DJ-en har utgitt.

Dawn Richard - «Honest»

New Orleans-jenta Dawn Richard , eller D∆WN , var tidligere en del av gruppen Danity Kane og Diddys Dirty Money-kollektiv. R&B-artisten gikk solo og ga ut Goldenheart i 2013, som ble omtalt som Dungeons & Dragons-R&B på grunn av det mytologiske narrativet. Hun omtaler den sensuelle låten «Honest» som et sidespor med produsenten Kingdom , og den skal visstnok ikke være en del av hennes kommende album RED•emp•tion .

Veronica Maggio er personlig:

Les også

«Hun får få tristhet til å høres ut som en feiring av livet»

Zedd & Kesha — «True Colors»

Etter en lang juridisk strid med plateselskapet Sony og sin tidligere manager og produsent Dr. Luke som hun har beskyldt for voldtekt er Kesha for første gang siden 2012 tilbake med ny musikk. Eller, ny og ny. Låten «True Colors» var opprinnelig på den russisk-tyske produsenten Zedds album med samme navn i fjor, og har nå blitt oppdatert med Keshas vokal.

Zedd spesifiserte på Twitter forrige uke at låten er gitt ut med Dr. Luke og selskapet Kemosabes tillatelse, og at de ikke har benyttet seg av noen smutthull for å få den ut.