Mann i 40-årene erkjenner dobbeltdrap i Stavanger. Ringte selv til politiet.

De avdøde er en kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene. Mannen i 40-årene, som nå er siktet for drapene, ringte selv til politiet og fortalte hva som hadde skjedd.

Politiet mottok en melding klokken 02.19 natt til onsdag 24. juni om en hendelse på en adresse i Storhaug bydel i Stavanger.

(Stavanger Aftenblad): Politiet mottok en melding klokken 02.19 natt til onsdag 24. juni om en hendelse på en adresse i Storhaug bydel i Stavanger.

– Politiet var raskt på stedet og konstaterte at to personer var døde. Vi pågrep en mann i 40-årene som oppholdt seg på stedet. Han er nå siktet for to drap, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Stavanger Aftenblad.

NTB melder onsdag ettermiddag at mannen erkjenner å ha begått drapet.

De avdøde er en kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene. Politiet sier at drapssiktede og den drepte kvinnen har hatt en «langvarig relasjon». Forbindelsen til den andre drepte, vil politiet ikke si noe om.

Politiet opplyste på pressekonferansen at de er syriske asylsøkere.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal de avdøde være siktedes ekskone og hennes nye kjæreste. Politiet vil ikke bekrefte dette.

Politiadvokat Lars Ole Berge

Ringte inn selv

– Mannen sitter nå i arrest, og vi vil forsøke å avhøre ham i løpet av dagen, sier Soma.

På pressekonferansen i formiddag sa politiet at det var den drapssiktede som selv ringte inn og fortalte hva som hadde skjedd.

– Mannen ringte inn og meldte om hendelsen og om egen rolle, sa politiadvokat Lars Ole Berge på pressekonferansen.

Politiet er i gang med å etterforske saken taktisk og teknisk.

– Vi er svært tidlig i etterforskningen, og vi kan ikke si noe mer om hendelsesforløpet og bakgrunnen for drapene, sier politiadvokaten.

Advokat Odd Rune Torstrup i Advokatfirmaet Torstrup AS er oppnevnt som siktedes advokat.

Han opplyser at han kun har hatt en kort samtale med sin klient i arresten så langt.

– Av hensyn til den etterforskning som vil måtte finne sted, vil jeg ikke kommentere saken per nå, sier Torstrup til Aftenbladet.

Har du opplysninger om saken, tips oss gjerne på tips@aftenbladet.no eller på telefon 05150.