Norge

Trolig flere alvorlig skadet i masseslagsmål i Lyngdal

Væpnet politi rykket tirsdag kveld ut til Lyngdal etter melding om masseslagsmål og knivstikking. En mann er pågrepet, og politiet vil pågripe flere.

Politiet tror at en person ble påkjørt i forbindelse med et masseslagsmål utenfor Lyngdalshallen tirsdag kveld. Flere personer skal være skadd, og en ble knivstukket i slagsmålet. Foto: Foto: Torrey Enoksen / Lister24 / NTB scanpix

 • NTB

Politiet mottok meldingen om slagsmål mellom flere personer utenfor Lyngdalshallen klokka 19.47. Foto: Foto: Torrey Enoksen / Lister24 / NTB scanpix

Ved 22-tiden var en mann pågrepet, en får behandling på sykehus og en navngitt mann skal pågripes, opplyser lensmann Jan Terje Aas i Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt til NTB.

Politiet mottok meldingen om slagsmål mellom flere personer utenfor Lyngdalshallen klokka 19.47. Meldingen gikk ut på at opptil 15 personer slåss, en er påkjørt med bil, og en er knivstukket – antakeligvis i armen.

– Det er en alvorlig hendelse, og vi rykker ut med store ressurser, sa operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til NTB i 20-tiden.

Flere forsvunnet

Flere personer forsvant fra stedet, og politiet tror at flere kan være alvorlig skadd.

– Vi har en pågripelsesbegjæring på en navngitt mann, og vi har mange patruljer ute for å snakke med folk i kveld, sier lensmann Jan Terje Aas.

Han sier til NTB at alle de involverte er mellom 20 og 30 år gamle. De fleste er menn, men politiet har også noen kvinnelige navn på blokka. Lensmannen sier det kan bli flere pågripelser i saken.

Ukjent bakgrunn

Seks-sju politibiler sto utenfor idrettshallen tirsdag kveld. Den første meldingen gikk ut på at de involverte hadde med seg både balltre og kniver.

– Det er vårt inntrykk at folk på stedet ikke har hatt så lyst til å fortelle så mye om hva som har skjedd. Så får vi se etter hvert hva vi finner ut av, sa operasjonsleder Øyvind Hægeland til Lister24.

Bakgrunnen for slåsskampen er ikke kjent.

Les mer om

 1. Lyngdal
 2. Politiet
 3. Agder
 4. Vold

Relevante artikler

 1. NORGE

  Avhører pågrepne etter masseslagsmål i Lyngdal

 2. NORGE

  Slagsmålet i Lyngdal var et avtalt oppgjør mellom to personer

 3. OSLOBY

  To kritisk skadet etter knivstikking på Ammerud, mann i 30-årene pågrepet

 4. OSLOBY

  16 år gammel gutt hugget i ansiktet ved Bogerud T-bane i Oslo. Én person er pågrepet.

 5. NORGE

  Politiet jakter på væpnet mann etter voldshendelse

 6. NORGE

  Person funnet død i Moss. Antatt gjerningsperson ringte selv og meldte fra.