Norge

Kvinne fraranet bil i Larvik – fire pågrepet

Fire personer er tatt etter at en kvinne ble fraranet bilen sin ved en butikk i Larvik sentrum tirsdag kveld. Ranerne truet med skytevåpen, opplyser politiet.

 • NTB

Kvinnen i 40-årene hadde handlet i Coop Extra-butikken i Nansetgata i Larvik sentrum da hun kom tilbake til bilen i parkeringshuset klokka 20.40 tirsdag kveld. Der kom det tre personer mot henne.

– Det ble vist fram en pistol og de tre tok mobiltelefonen hennes før de kjørte av gårde, sier operasjonsleder Christian Prytz i Sørøst politidistrikt til NTB.

Kvinnen fikk ved hjelp av en annen som varslet om ranet, og politiet varslet nærliggende politidistrikt for bistand. Bilen som ble stjålet, en hvit Toyota Auris, ble stanset av politiet i Oslo knappe halvannen time senere, klokka 22.08. Da var det fire personer i bilen, og alle ble pågrepet. De blir sittende i arresten i Oslo til onsdag, opplyser politiet.

Kvinnen som ble fraranet bilen forklarte seg tirsdag kveld for politiet. Det er Sørøst politidistrikt som vil etterforske saken videre.

Les mer om

 1. Larvik
 2. Bil
 3. Politiet

Relevante artikler

 1. NORGE

  Avhør av drapssiktet mann i Sandefjord avbrutt

 2. NORGE

  To personer ranet i Oslo sentrum

 3. NORGE

  Mann i 40-årene siktet for å ha drept kvinne i Sandefjord

 4. NORGE

  Styrket teori om at dødsfall i Hokksund var drap

 5. OSLOBY

  Ranet og stukket med kniv i Oslo – politiet leter etter tre gjerningspersoner

 6. NORGE

  Politiet har ikke identifisert avdøde fra brannsted i Skien