Norge

Større valgfrihet for nybyggere

De som flytter inn i ny leilighet på Sørenga innerst i Oslofjorden, får fem ulike stiler å velge blant – og en time med interiørarkitekt.

– Da vi fikk flyttet en dør som sto midt på stueveggen, og laget eget vaskerom, ble planløsningen optimal. Dessuten har vi oppgradert gulvet med oljet eikeparkett, og på kjøkkenet er det skjedd betydelige endringer, sier beboer Rolf Jerving (t.h.). Han er glad for hjelpen fra interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.
  • Edel Bakkemoen
    Edel Bakkemoen
    Journalist

I det nye boligkomplekset på Sørenga rett ved Operaen er det to nøytrale standardinnredninger. I tillegg har interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar utarbeidet tre helhetlige stilforslag som en ferdig pakkeløsning for kunder som vil endre utrykket på overflatene innendørs, og kanskje legge til noe ekstra.

- Slik får man alt material- og fargevalg på gulv, vegger og fast innredning, ekstra stikkontakter og eventuell flytting av lettvegger og dører unna før innflytting. Det gjør jo prosessen mye lettere for kundene. De får leiligheten ferdig levert slik de ønsker – selvsagt innenfor visse begrensninger og mot eventuelle tillegg, sier Ramsøskar.

Les hele saken med abonnement