Adecco avvikler sykehjemsdrift

Adecco vil avvikle driften av sykehjem i Norge. Sykehjemsdriften utgjorde i fjor om lag 5 prosent av selskapets totale omsetning i Norge.

Les saken her:

– Dette er en naturlig prosess i lys av at flere kommuner har sagt opp avtalen om drift av sykehjem vi har hatt ansvaret for. Nå skal vi sikre en profesjonell overlevering av sykehjemmene slik at beboere og ansatte opplever en god og trygg overgang, sier Anders Øwre-Johnsen, konsernsjef i Adecco Norge.

Oslo og Oppegård kommune sa i februar opp avtalene om driften av sykehjemmene Ammerudlunden, Midtåsen og Greverud. Også Klæbu kommune ønsker å si opp avtalen om drift av Klæbu sykehjem. Adecco opplyste tirsdag at selskapet ikke har innsigelser, og kontrakten brytes.

Dermed er fire av totalt fem sykehjem Adecco har drevet, overdratt til den kommunale helsetjenesten. Adecco Helse er i dialog med Askøy kommune om en løsning for å avslutte samarbeidet ved Kleppestø sykehjem.

Sykehjemsdrift utgjorde i 2010 om lag 5 prosent av Adeccos totale omsetning i Norge og i underkant av halvparten av omsetningen i konsernområdet Adecco Helse.