Solbergs mann fikk sms fra Støre

Nærmere 800.000 husstander har fått besøk av statsminister Erna Solberg og hennes partifeller på frierferd. Hun mindre tro på sms-er slik Ap har sendt.

Sms-en som søndag ble sendt ut fra Arbeiderpartiet
  • NTB
Statsminister Erna Solberg avsluttet valgkampen med husbesøk på Fana i Bergen søndag kveld. Her hilser Solberg på en kvinne som gikk tur med sine to hunder. Foto:
Les også

Reagerer på valg-SMS fra Arbeiderpartiet

Søndag kveld hadde Solberg banket på sin siste dør i denne valgkampen. Det skjedde i Fana i Bergen.

– Ja, nå er klokken halv ti, så nå kan vi ikke banke lenger, sier hun til NTB.

Solberg er selvsagt spent på morgendagens resultat, hun beskriver innspurten som spennende og tett. Nå spørs det bare hvem som får best uttelling for helgens innsats.

Statsminister Erna Solberg avsluttet valgkampen med husbesøk på Fana i Bergen søndag kveld. Denne kvinnen ble gjort oppmerksom av landets statsminister at hun hadde glemt nøklene i låsen på utgangsdøren sin. Grunnen var ifølge kvinnen at da hun kom hjem var hun skjelven fordi hun nettopp hadde fått vite at hun hadde blitt mormor.

Hun hisser seg ikke opp over Arbeiderpartiets sms-stunt, men sier hun skjønner det kan virke irriterende på folk. Hun er klar på at dialog er mer avgjørende enn en reklameplakat eller en sms.

– Vi mener personlige møter med velgerne er utrolig viktig. Vi har gjennomført mellom 700-800.000 husbesøk. Vi begynte allerede i slutten av juli, og de siste seks ukene har det vært jobbet intensivt, oppsummerer hun.

– Og så er de jo ikke så målrettet, da. Når min mann og min rådgiver har fått tekstmelding, da har de ikke selektert så godt, bemerker hun.