Norge

Tre personer sendt til sykehus etter ulykke på Rallarvegen

Tre personer er skadd i Aurland i Vestland etter at et terrengkjøretøy kjørte av Rallarvegen. Samtlige er sendt til sykehus, opplyser politiet.

 • NTB

Politi, ambulansepersonell og redningshelikopter rykket tirsdag morgen ut til Rallarvegen nær Myrdal i Aurland kommune i Vestland i forbindelse med en UTV som hadde kjørt av veien.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 3.18.

– Tre personer er skadd, men alle tre er bevisst, fortalte operasjonsleder Steinar Hausvik i Vest politidistrikt til NTB i 6-30-tiden tirsdag morgen.

En av de skadde er brakt til sykehuset i Lærdal, mens de to andre er fløyet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding. Det er snakk om tre menn, en i 30-årene, en i 40-årene og en i 60-årene.

De tre involverte er ansatt i Jernbaneverket og befant seg i området i forbindelse med arbeid, der de jobbet på et snøoverbygg.

– Ulykken skjedde på returen etter å ha hentet en arbeider ned fra jobb. Årsaken til ulykken er så langt ukjent. Det er så langt ingen opplysninger som indikerer påvirkning av alkohol eller annet, heter det i pressemeldingen.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Les mer om

 1. Aurland
 2. Vest politidistrikt
 3. Politiet

Relevante artikler

 1. NORGE

  To til sykehus etter alvorlig trafikkulykke på Hadeland

 2. NORGE

  Politiet bekrefter: To omkom i husbrann

 3. NORGE

  Kvinne i 20-årene funnet død i leilighet i Bergen

 4. NORGE

  Ingen pågrepet etter knivstikking i Oslo

 5. NORGE

  To kritisk skadd i trafikkulykke i Nordland

 6. NORGE

  Syklist alvorlig skadd etter trafikkulykke i Enebakk