Død mann funnet i Moss – etterforskes som mistenkelig dødsfall

En mann i 40-årene er funnet død i et bygg på Krapfoss i Moss. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

En mann i 40-årene av utenlandsk opprinnelse ble funnet død på Krapfoss i Moss onsdag. Politiet betegner det som et mistenkelig dødsfall. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Politiet fikk melding om funnet klokken 16.02 onsdag ettermiddag.

– Politiet har vært på en adresse i Moss i forbindelse med funn av en død person. Politiet vurderer dødsfallet som mistenkelig. Avdøde vil bli obdusert for å avklare dødsårsak, og vi har iverksatt etterforskning, sier operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt til NTB.

Hun vil av hensyn til etterforskningen foreløpig ikke kommentere hvorfor politiet mener dødsfallet er mistenkelig. Mannen har ingen ytre skader som tyder på drap, men funn på stedet gjør at politiet ikke kan konkludere med at det er et naturlig dødsfall, opplyser innsatsleder Per Olav Tjore til Moss Avis.

Avdøde er en mann i 40-årene med utenlandsk opprinnelse, opplyser politiet.

Mannen ble funnet av personer som er i den avdødes omgangskrets, opplyser politiet overfor avisen. Politiet vet ikke hvor lenge mannen har ligget død på stedet.

– Vi har så langt intervjuet de nærmeste naboene for å høre om de har observert noe i løpet av alle fridagene som er vært, sier innsatsleder Per Olav Tjore i Øst politidistrikt til avisen.

Onsdag kveld var både krimteknikere og vanlige politimannskaper på plass på stedet i Moss. Politiet beskriver funnstedet som «inne i et bygg». Ifølge NRK dreier det seg om en bygning som brukes som både garasje og lagerbygning.