Kvinne (59) overrasket tyv og ble knivstukket - politiet gir opp jakten på gjerningsmannen

Politiet har ikke pågrepet gjerningsmannen som stakk en 59 år gammel kvinne etter hun tok ham på fersken under et innbrudd i Bærum.

Fredag morgen er fortsatt ingen pågrepet etter knivstikkingen av den 59 år gamle kvinnen på Bekkestua. Politiet forteller at har gitt opp å jakte gjerningsmannen.

– Ingen er pågrepet, og vi søker ikke lengre aktivt etter gjerningsmannen. Vi har ingen flere opplysninger å gå på, sier operasjonsleder Åste Tanem i Oslo politidistrikt til NTB fredag morgen.

Overrasket tyv på kjøkkenet

Den 59 år gamle kvinnen overrasket det som så ut til å være en innbruddstyv på hennes eget kjøkken.

– Hun ble da stukket med kniv før gjerningspersonen løp fra stedet, sier politiets innsatsleder Tomm Berger til Aftenposten.

Etter hendelsen ble kvinnen kjørt til sykehuset i Bærum.

– Hun ble blant annet stukket i leggen og mulig på armen, sier innsatslederen.

Skadene er ikke livstruende.

Løpte fra stedet

Etter at gjerningsmannen løpt fra stedet, er det ingen som har observert ham. Politiet har søkt med flere patruljer i området, også med hund.

Kvinnen som bor i dette huset overrasket innbruddstyven på hennes kjøkken. Han svarte med å stikke hnne med kniv.

Gjerningsmannen beskrives av politiet til å være omtrent 40 år. Han har mørkt hår, lys blå eller grå skjorte, mørke bukser, og han beskrives til å være mørk i huden.

Ønsker tips

Berger forteller at det ikke ble observert andre i området da innbruddsforsøket skjedde, men de kartlegger torsdag ettermiddag om noen har observert noe som kan hjelpe politiet med å finne gjerningsmannen.

– Vi gjør tekniske undersøkelser på stedet og driver med en rundspørring i området, sier innsatslederen.

Politiet er på stedet etter knivstikkingen i Bærum.

De har blant annet fått bistand fra politiet i Oslo.

Politiet opplyser at de ønsker tips fra publikum etter knivstikkingen. De opplyser at dette har skjedd på like ved Nadderud stadion på Bekkestua i Bærum kommune.

Mange innbrudd

Politiet vet foreløpig ikke om hendelsen kan settes i sammenheng med en rekke innbrudd som har vært i Asker og Bærum den siste tiden.

– Vi har sett den siste tiden at det har vært en del tyverier, også hos folk som har vært hjemme. Hvorvidt denne hendelsen kan settes i sammenheng med disse, er for tidlig å si, sier Berger.

Tidligere torsdag formiddag meldte politiet i Asker og Bærum om at to personer var observert i forbindelse med et innbruddsforsøk på Nesøya.

Politiet er på stedet der en kvinne ble knivstukket torsdag ettermiddag.