Under streken

Abid Raja har gode minner fra bondegården.

Rajas beste gårdsminne

Stortingsrepresentant Abid Raja (V) er intervjuet i Nationen, der han forteller om sitt første og beste gårdsminne:

«Det morsomste var å få råmelk fra oksen rett inn i kjeften, det var jævlig moro. Det var altså min første opplevelse med landbruk.»
Det er uklart om Raja vet hva han var med på.

Uvanlig annonse

Under Stilling ledig på finn.no står det at Scandic Fornebu, «et av Norges ledende Meeting & Eventhoteller» er på jakt etter «Resesjonsleder».
Plutselig var hotellet ikke så ledende lenger.

Ikke skyld på alderen

«En frisk mann skal ha morrabrød - uansett alder!»
Det er Akershus Amtstidende som slår dette fast i en overskrift.

Kloke ord fra Suldal

«Den er oppe og står igjen i Dalane», åpner lederskribenten i Suldalsposten, og de fleste forstår hvem som er oppe igjen: «Ordspel er fint, er dei litt på kanten, er det endå betre. Slik er det i Oslo og i hovudstadspressa, men der hender det rett som det er, at dei får setja på trykk ord som me gjerne ikkje lar ungane seia så ofte.

Men i Rogaland! Kor ofte har pressa anledning her? Eller andre godtfolk, for den del. Kor ofte har ein anledning til rett og slett å ta eit ord som til vanleg går som obscønt og upassande og berre seia det og skriva det, som om det var heilt daglegdags. Nei, det er ikkje ofte naturen gir oss sånt i fanget, så ein må gripa anledninga så klart. Det har mange gjort, og dei fleste av oss har nok også nå fått dosen for ei stund.»

Hugg det i sten.