Kripos gjennomfører undersøkelser etter mistenkelig dødsfall i Askim

Kripos er på stedet og gjennomfører undersøkelser etter at en mann i 40-årene søndag kveld ble funnet død utenfor en bolig i Askim.

Kripos søker med hund mandag formidag på et åsted, etter at en mann søndag kveld ble funnet død utenfor en bolig i Askim.

Mannen ble funnet livløs og ble etter kort tid erklært død. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning. Den avdøde skal obduseres.

– Omstendigheten rundt dødsfallet er uklart. Politiet har derfor igangsatt kriminaltekniske undersøkelser og får bistand fra Kripos, sier politiinspektør Agnes Beate Hemiø i en pressemelding.

Kripos gjør nå undersøkelser ved funnstedet, og det brukes også politihunder.

Politiet ved stedet natt til mandag.

Hemiø opplyser at politiet ikke har ytterligere informasjon verken om mulig dødsårsak, eller om det har skjedd noe kriminelt, før resultatet fra obduksjonen foreligger.

Da politiet rykket ut til boligen, var de bevæpnet.

– Vi fikk melding om en hendelse klokken 22.22 søndag kveld, og på bakgrunn av meldingen valgte vi å bevæpne mannskapene, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB.

Før resultatet av denne foreligger har ikke politiet ytterligere informasjon rundt mulig dødsårsak, eller om det har skjedd noe kriminelt.