Naboen forsvarer Woods og kona

Naboen som ringte nødnummeret 911 etter at Tiger Woods krasjet bilen sin, støtter golfstjernens versjon av hendelsene.

Ryktene har vært mange om hva som egentlig skjedde da Tiger Woods nylig kræsjet i en brannhydrant og et tre. Nå kommer imidlertid naboen paret Woods/Nordegren til unnsetning. Arkivfoto:AP

Woods måtte til sykehus og få behandling for skader i ansiktet etter at han natt til fredag krasjet i en brannhydrant og et tre i naboens hage. Han har forklart at kona Elin knuste bakvinduet med en golfkølle for å hjelpe ham ut av bilen.

Ryktene har villet ha det til at skadene oppsto da Elin gikk løs på Tiger etter at en skandaleavis skrev at han har vært utro, og at han krasjet fordi hun slo løs på bilen med en golfkølle. Parets manglende vilje til å forklare seg for politiet har gitt ryktemakerne vann på mølla. Nå kommer naboen dem til unnsetning.

– Skadene i ansiktet hans var slik at han så ut som han hadde vært i en liten trafikkulykke og slått seg mot frontruta. Det så ikke ut som han var banket opp av kona, sa naboen Linda Adams tirsdag gjennom sin advokat.

Hun sa også at det var Elin Nordegren som ba henne om å ringe 911.

Ifølge advokaten Bill Sharpe kom Adams og hennes voksne sønner ut av hjemmet sitt etter å ha hørt krasjet. De fant Nordegren knelende over ektemannen, opprørt over skadene hans. Woods virket omtåket, og Nordegren prøvde å trøste ham. Naboene la et pledd over ham og ba ham ligge stille.

– Latterlig

Kvinnen som ifølge skandalebladet National Enquirer har hatt et forhold til Tiger Woods benektet tirsdag igjen at det er sant.

– Det er en latterlig historie. Det er som om jeg skulle kommentere påstander om at det er utenomjordiske på jorda. Jeg og Tiger Woods er ikke engang bekjente, sa Rachel Uchitel til New York Post.

Hun mener National Enquirer har basert sin sak på uttalelser fra en kvinne hun så vidt kjenner, og som hun beskriver som «narkotikamisbruker og luksusprostituert».

– Om jeg hadde en slik affære, ville jeg aldri sagt det til henne.

Tiger Woods har kommentert helgens hendelse bare i en uttalelse på sitt nettsted, der han unnlot å besvare mange av spørsmålene som er stilt. Han har også trukket seg fra helgens turnering i California, som samler inn penger til hans egen stiftelse. Dermed unngår han å svare på direkte spørsmål om hendelsene.

Turneringen skulle vært hans siste i år.