Gutt knivstukket i Bærum – tilstand stabil

En gutt er innlagt på Ullevål i Oslo etter at han ble knivstukket i halsen ved Kadettangen i Sandvika i Bærum kommune fredag kveld. Ingen er pågrepet i saken.

En ung gutt ble knivstukket på Kadettangen i Bærum og er kjørt til sykehus. Politiet søkte etter mistenkte. De avsluttet det aktive søket på stedet ved 23-tiden fredag kveld.

Gutten ble kjørt til Ullevål sykehus. Der blir han operert natt til lørdag. Politiet opplyser lørdag morgen at han er operert, og at tilstanden er stabil, men de har ikke fått snakket med ham

– Vi fikk melding klokken 20.57 via AMK om at en mindreårig gutt var blitt knivstukket. Han var da bevisst og tilsnakkende, sa operasjonsleder Sven Christian Lie til NTB i 22.15-tiden fredag.

Krimleder Astrid Hasselgård ved Krimininalvakten i Oslo politidistrikt sier til NTB at ingen er pågrepet i saken lørdag morgen.

– Vi har ikke gjort noen pågripelser og har ingen mistenkte. Vi jobber fortsatt med å lese gjennom avhør og prøver å samle informasjon og eventuelle videoopptak, sier Hasselgård.

Politiet ønsker ikke å kommentere noe om omstendighetene rundt knivstikkingen. Heller ikke om gutten som er knivstukket er kjent for politiet fra før.

Hun sier det var mange personer på stedet da knivstikkingen skjedde, men ikke mange direkte vitner. Politiet kan ikke si noe om foranledningen til ugjerningen, og vet heller ikke om det er en eller flere gjerningspersoner.

Et vitne Budstikka har snakket med på stedet sier at knivstikkingen fant sted ved boblehallen på Kadettangen.

Politiet avsluttet det aktive søket etter mistenkte på stedet ved 23-tiden fredag kveld.