Norge

Den savnede gutten i Geiranger er funnet omkommet

Den snart to år gamle gutten som falt i en elv i Geiranger tirsdag ettermiddag, ble funnet omkommet litt etter klokka 21.30, ifølge politiet

Store mannskaper lette etter gutten i elva. Etter flere timer ble han funnet omkommet. Foto: Britt Ingunn Maurstad / Storfjordnytt / NTB scanpix

 • NTB

Gutten ble funnet omkommet i fossen i elva i Geiranger av frivillige fra en elveredningsgruppe, opplyser operasjonsleder Tor André Franck Gram i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

– Det er litt tidlig å konkludere med dødsårsak. Det blir i morgen bestemt om det skal gjennomføres obduksjon for å få klarlagt dødsårsaken, sier Gram Franck.

Det ble i 16-tiden meldt at gutten hadde falt i en sideelv til elva i Geiranger. Hjelpemannskaper og frivillige har søkt etter gutten siden da. Moren havnet også i vannet, men kom seg opp uskadd. Ifølge politiet skal gutten ha falt fra en bro, og moren hoppet etter.

Ifølge TV 2 falt gutten i en mindre sideelv til Geirangerelva. Hovedredningssentralen Sør-Norge opplyser til NTB at hovedsøket har vært i Maråkelva.

Strømmen går stri, og det ble tidlig hentet inn gravemaskin for å styre strømmen unna slik at det kunne letes i kulpene nedover i elveløpet.

Gutten ble funnet litt forbi der sideelven møter Geirangerelva, nær Hotel Union.

Ifølge Nettavisen skal familien være bosatt på Østlandet. Familien blir ivaretatt av helsepersonell og kriseteam i kommunen.

Saken oppdateres.

 1. Les også

  Elveløpet demmes opp for å finne savnet gutt i Geiranger

Les mer om

 1. Ulykker

Relevante artikler

 1. NORGE

  Geiranger: Gutten som druknet, var fra Larvik. Nå setter kommunen krisestab.

 2. VERDEN

  Fem barn funnet døde i bolig i Tyskland

 3. NORGE

  Politiet bekrefter: To omkom i husbrann

 4. NORGE

  Lørenskog-drapene: Trolig ikke avhør av moren før neste uke

 5. NORGE

  Etterforskningen av mistenkelig dødsfall i Steinkjer fortsetter

 6. NORGE

  DNA-resultater bekrefter at det var Ørjan Solum som ble funnet død i Arendal