Norge

Kvinne i 30-årene som ble funnet død ved Bygdøy obduseres mandag

Politiet anser dødsfallet til kvinnen som ble funnet livløs i vannet ved Bygdøy sjøbad som unaturlig, men tror ikke hun har vært utsatt for noe kriminelt.

Politi i nærheten av stedet der kvinnen ble funnet lørdag. Hendelsen er ikke knyttet til Kongelig norsk seilforening, som holder til i området.
  • Ingvild Fjelltveit
    Ingvild Fjelltveit

Politiet vet fortsatt ikke hva som har skjedd med kvinnen som ble funnet 100 meter fra det populære badestedet lørdag ettermiddag.

Kvinnen var i 30-årene og bosatt i Oslo. Hun ble identifisert søndag, og de pårørende er varslet.

– Politiet anser saken som et unaturlig dødsfall. Avdøde blir rutinemessig obdusert i løpet av dagen, sa seksjonsleder Anne Alræk Solem ved Etterforskningsseksjon drap ved Oslo politidistrikt til Aftenposten mandag morgen.

Mandag formiddag opplyser politiet i en pressemelding at de ikke tror kvinnen er utsatt for noe kriminelt, men gjør rutinemessige undersøkelser for å utelukke noe straffbart.

– Det er tegn som tyder på at vedkommende har ligget i vannet en stund. Personen hadde på seg klær, men vi har ikke detaljer om hva slags klær annet enn at det ikke var typisk badetøy, sa operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til Aftenposten lørdag.

Les mer om

  1. Etterforskning
  2. Krim
  3. Oslo
  4. Politiet